|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brce čutim zelo zelo nizko
3.8.2008 21:39:16   
Pikica76
...ja že nekaj dni čutim brce otroka zelo, zelo nizko, nekako bi rekla v predelu nožnice in to me zelo skrbi, saj imam občutek, kot da mi bo kaj ven padlo. Sem v 26t in to je moj drugi otrok, res nisem bila nikoli za nobeno stvar panična in se zaenkrat razen utrujenosti dobro počutim, samo tole mi pa res ni všeč, ker je zelo neprijetno. Bom naslednji teden še G. poklicala, da vprašam, če je to ok.

Je še kakšna s takimi izkušnjami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brce čutim zelo zelo nizko
3.8.2008 21:40:46   
Anonimen
Čisto v mejah normaleuser posted image

(odgovor članu Pikica76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2008 22:04:28   
Naja30
Verjetno je z nogicami obrnjen tako, da brca tam dol. Vse je normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2008 22:23:35   
janja 27
meni se je to tud dogajalo okoli 26 27 tedna pa sem vprašala g pa je rekel da je vse ok, da spada to v okvir nosečnosti....je pa res neprijeten občutek k da bi te res v nožnico brcalouser posted image user posted image sedaj je obnjen-a že na glavo in se je to prenehalo....pri meni je to tud drugi otrok in se mi zdi da pri manci se mi to ni dogajalo..al pa sem že pozablauser posted image user posted image lepo nosečnost še naprej.....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2008 0:16:56   
ribica.
pri meni je bilo tako v 22 tednu, kar se je lepo videlo na morfologiji, saj mi na UZ sploh ni videla ene roke od otroka. Je potem naredila še UZ vaginalno, in je imel mali eno roko čist spodaj. Nič bat, vse ok.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2008 12:28:15   
jajula
tud men se je to dogajal, sm mela kr neke paranoje da je skrajšan MV in da bo otrok vn padu. pa je blo vse OK, samo user posted image  je bla tko obrnjena da se je tolk nizko čutil, je pa to normalno.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?