|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 22:53:36   
pika8
Da va povem da sem bla danes pri gin. na pregledu in sem od šoka skoraj v nezavest padla.Ko mi je naredila UZ,mi reče da tukaj pa ni samo eden ampak kar dva malčka:duda::duda:.Komaj sem si opomogla od šoka,ko mi reče da pri drugem ne opazi utripa.Pa še je kar lep čas gledala,da bi slučajno vidla da se je zmotla.:((Potem pa mi je kar napotnico za čiščenje dala.Zdi se mi da se mi vse podira.Pa tak se se že veselila :duda:.
To pa še ni edina slaba novica.Še pupa je vročino dobila in to visoko,pa smo šli k dok., pa pravi da z njo ni kaj narobe le zobki rastejo.Je to možno,da ob rasti zob dobi visoko vročino?
Pa še zize me ful zezajo.Sem jo probala dojit,pa je blo tak,ko da mi dušo iz teles vleče,tak da sem jokala zraven ko dež.
Upam da ne bom več imela dosti takih dnevov.:hudicek::((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 23:09:24   
nejcko

Žal mi je za tvojo pikico... upam, da je vsaj z drugo vse v najlepšem redu.

Pravijo, da vročina naj ne bi bila povezana z izraščanjem zob. Po moje, je lahko kakšna viroza ali pa mogoče šeta bolezen.

Upam, da boš imela jutri lepši dan.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 23:10:29   
nejcko

Joj, sploh ne znam pisat...
šesta bolezen sem hotela napisati.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 23:15:48   
lorelei
Oh, pupa8 - zelo hudo mi je za tvojega:duda: Imaš pa :angel: za tvojega drugega otročka.

Pravijo, da vročina ni povezana z zobki, a pri našem je bila. Vedno, ko mu je izraščal kak zobek, ga je spremljala rahla vročina. Če pa je vročina visoka, pa tudi jaz mislim, da je mogoče še kaj zraven.

Ne obupat, jutri bo nov dan, naspi se, pa bo takoj bolje. Pošiljam ti eno :rozica: in mislim nate. Lp, Lorelei

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 23:16:38   
lorelei
Oprosti, ker sem te preimenovala... še to... pa imaš res slab dan;)

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 23:18:28   
Jančika_
Joj, Pika, kako te razumem....nimam besed za tolažbo...drži se! Jočem s tabo.

A z drugo pikico je pa vse OK? Lahko tako očistijo, da ni v nevarnosti?

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes pa mam slab dan!
1.3.2005 23:24:55   
Gina
To pa ne štekam, kakšno čiščenje, če z eno pikico ni vse ok???? A ne rečejo, da se potem drugi normalno lahko razvija, tudi če se prvi ne? Še nikoli nisem slišala, da bi te zato dali na čiščenje. Malo povprašaj, kako je s tem, ampak meni se zdi čudno.
Jaz sem prav žalostna, vsakič ko kaj takega slišim.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 8:01:05   
Pupica
:rozica:žal mi je:rozica:

Želim ti vse naj naj in čim manj takih dnevov!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 8:10:45   
JASNA D
Tudi jaz sem sedaj v drugo bila na tem - bila sta dva zarodka, eden O.K., drugi pa ni imel utripa (UZ pri 5t, 5 dni), pa mi ni G. nič rekel o čiščenju.... Daj se ti malo pozanimaj! Donosila sem zdravo normalno deklico. Jaz bi vseeno preverila, zakaj se je tvoj/a G. odločila za čiščenje.

Jasna

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 9:31:42   
pika8
Ne vem zakaj se je tak odločla,ampak v petek imam še eno kontrolo,da vidi če se je kaj spremenilo.Pol pa bomo vidli naprej.Je pa živ plod pred onim drugim.Ne vem zakaj se gre,sicer pa bodo v bolnici vse še enkrat preverli.Upam da bo konec dober vse dobro.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 9:38:58   
JASNA D
Držim pesti! Daj Romci na privat vprašaj malo o tem - ona je imela ta drugi plod še na UZ pri okrog 20. tednih viden, pa ima sedaj tudi prav lepega in zdravega fantiča.

LP in vse dobro!

Jasna

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 10:06:31   
TARA in MAJ
Tudi jaz držim pesti da bo vse dobro:angel:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 10:08:04   
KIRA
joj pika. to je pa hudo. jaz bi vsaj na drugo mnenje šla, da bi bla čist ziher. boge male pikice...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 10:27:23   
Willson
Pika8 res upam, da bo vse vredu s tabo in s tvojimi :duda::duda: Zizike pa ponavadi vse :nosecka: zelo zelo bolijo med dojenjem. Držim pesti zate. lp

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Danes pa mam slab dan!
2.3.2005 13:42:49   
mehurčica
Pika, moja prijateljica je tudi imela 2 zarodka na začetku, sedaj pa je ostal samo eden in je zaenkrat vse ok.

Malo bolj se pozanimaj. Držim pesti, da bo z drugo pikico še naprej vse ok.:angel:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?