|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se bliža porod?
1.8.2008 14:51:33   
Anonimen
LP

Vem da se o tem veliko piše pa vseeno.
Že včeraj, pa tudi danes 1x se mi je pojavil izcedek - gre za večjo količino sluzi v eni rundi, zraven pa mogoče 1 ali 2 kompaktni nitki krvi. To do zdaj samo 2x, in ne non stop. Poleg tega se mi je tudi močno povesil trebuh. A je možno da je to ta slavni čep in da se telo priravlja na porod?
Sicer otroka čutim cel dan, le brcike/ gibi so veliko manj sunkoviti ali celo prav nežni v primerjavi s prejšnjim tednom.
Včeraj sem tudi bila na UZ in je bilo vse bp.
Saj če se zadeve ne bodo umirile grem v bolnico, samo ne bi rada panike gnala pa tam 2 uri za brezveze v čakalnici sedela.

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se bliža porod?
1.8.2008 15:01:49   
sončnica13
Kdaj pa imaš rok. To, da se je mali umiril je tudi znak, da se pripravlja na porod-moj je biol zadnji teden izredno miren, včasih sem se kar bala, da ni kaj narobe saj ni skoraj nič brcal. In sem potem rodila 10 dni pred PDP, mi je pa voda odtekla, tako, da ne vem kako izgleda če se najprej čep odpravi.
Lahko pa pokličeš svojo ginekologinjo in poveš kako je, pa ti najbolj znala povedat, če je pametno, da se greš kam pokazat.
vse dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2008 16:19:25   
andrejaboris
Skor 100% je čep! Ni pa nujno, da že greš rodit! Enim se že prej odlušči in še kaki teden dva lahko da ne greš rodit!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2008 18:07:34   
Anonimen
Ja hvala vama za odgovore!
Sem klicala v porodnišnico, ker moje g ni, pa so rekli naj počivam (sem itak že cem mesec na bolniški in ležim), če se kaj začne dogajat pa takoj not, da odstranijo cerklažo.
Žal je pa situacija taka, da sem komaj v 27. tednu. Tako da upam, da se še dolgo ne bo začelo kaj dogajat.

(odgovor članu andrejaboris)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2008 22:56:51   
sončnica13
Potem pa le počivaj, da se res kmalu še ne začne dogajat.
srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?