Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 30.7.2008 23:04:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
Bübchen ima Shampoo 2 in 1 (z balzamom), je pa taka roza flaška s slikico Princeske Rosalee
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 30.7.2008 23:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pomaga kaj?
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 30.7.2008 23:06:35
|
|
|
|
Taši*
|
Jaz imam za tamalo od Johnson's baby, tak roza šampon je, piše, da je za lažje razčesavanje in res pomaga.
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 30.7.2008 23:20:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem našemu tavečjemu nekaj časa lase špricala z balzamom v spreju (kar s tistim za odrasle, ki ostane na laseh). Je fajn pomagalo. Bi mu dala tekoči balzam, pa je pranje las taka muka, da mi ni bilo do tega, da mu potem še enkrat izpiram lase in poslušam dretje...
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 9:00:14
|
|
|
|
Janya
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Bübchen ima Shampoo 2 in 1 (z balzamom), je pa taka roza flaška s slikico Princeske Rosalee Preverjeno lažje razčesavanje
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 9:14:38
|
|
|
|
anajmad
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Bübchen ima Shampoo 2 in 1 (z balzamom), je pa taka roza flaška s slikico Princeske Rosalee Tudi mi ga uporabljamo.
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 12:44:54
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Bübchen ima Shampoo 2 in 1 (z balzamom), je pa taka roza flaška s slikico Princeske Rosalee Pri Mancinih kodrčkih ne pomaga ravno dosti...malo pa...
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 12:55:25
|
|
|
|
doroteja23
|
JAz pa imam sprej za lažje razčesavanje od šaume. Je posebej za te vozličke in je full fajn. jaz ji ga našprejem skoraj pa vsakem spanju, ker je zadaj slama. lp
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 12:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23 JAz pa imam sprej za lažje razčesavanje od šaume. Je posebej za te vozličke in je full fajn. jaz ji ga našprejem skoraj pa vsakem spanju, ker je zadaj slama. lp A res? Bom pogledala v DM. Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 13:05:14
|
|
|
|
mily
|
Maš to tut od Schwarzkopfa. sicer ni posebi za otroke, sam jst Niki tut pošpricam, če že ne gre drugače. ponavad ko smo na morju al pa na bazenu, ker je cela skuštrana.
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 13:54:51
|
|
|
|
rikica
|
Jaz sem kupla moji mali v mulerju prav za otroke spray za lažje razčesavanje.Ko ji operem lase ji z tem pošpricam in se super da razčesat.Je pa od mulerja tak da je tudi cenovno ok
|
|
|
|
RE: Šampon za lažje razčesavanje 31.7.2008 19:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem v DM dobila samo Johnsons šampon, bomo sprobali, ko gremo pa v Mullerja, bom pa še ta spray kupila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?