|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikoli nima dovolj
30.7.2008 18:52:21   
Mbee
Naša Ema bo stara pol leta in počasi sva začeli z uvajanjem GH vendar imamo problem....npr. za malico poje celo hruško in celo jabolko pa ji še vedno ni dovolj da o kosilu ne govorim....polno nuk-ovo posodico zeljenjavne kaše pa še vedno krik in solze....tudi po 15 minutah ni miru....kaj naj naredim, strah me je da poje preveč?!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nikoli nima dovolj
30.7.2008 18:55:32   
jajula
kaj pa če ji daš po hranjenju še malo vode ali čaja za popit?

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2008 19:20:42   
Mbee
Problem je da sploh noče zagrabit flaše s čajem...samo če ji dam adaptirano mleko sam to je pa spet hrana in ne pijača...ko vse to poje ima full napihnjen trebušček in ji res ne upam dajati takšnih količin.

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 19:24:05   
mateyka
razredči mleko - tako samo mi delali na začetku, ko ni pila druge tekočine.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 19:41:20   
piščanc
če mene vprašaš je bolje, da se parkrat prenaje in bo potem sama vedela kdaj je treba končati. če ji boš ti odmerjala, potem nikoli ne bo sama vedela kdaj je dobro zanjo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 20:21:50   
Tisana
Po mojem, vsaj tak občutek imam pri naši, je problem v tem, da ne šteka, da se lahko po žlici naje. Sicer naša še zdaleč ni tak jedec, ampak danes, ko je končno (po skoraj 2 mesecih gh) zmazala cel obrok, sem ji potem morala dati še 80 ml mleka po flaši, da je zaštekala, da je sita.Ena prijateljica mi je svetovala, naj ji dam najprej flašo - kakšne 2/3 obroka, da se do neke mere naje, potem pa še po žlici do sitosti. Tako naj bi se navadila na to, da se tudi po žlici naje. Samo to pri nas ne pali, ker če ni dovolj lačna, bo pač zaprla usta, gledala dol, jokala z zaprtimi usti,... samo da ne bo treba česa dol pogoltnit. user posted image Mogoče pa pri tvoji pupi rata, ker tako pridno papa user posted image  Bodi srečna, ker tole pregovarjanje je pri nas prav mučno user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2008 20:35:01   
lane31
Brez skrbi.....še silit jo boš mogla čez kak mesec.....res rabijo vsaj 1m uvajanja da sploh skapirajo da so siti tudi od žlice.....tudi moja je že pol h po obilnem obroku morala spiti cello flašo mleka ,mene je bila groza kam to gre in točno po mescu je skapirala da ne rabi po obroku več jest -piti .....zdaj pa jo včasih treba trucat za hrano 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2008 20:59:39   
baja*
meni se je tudi na začetku uvajanja GH zdelo, da mali ful dosti poje, sploh, ko pomisliš na to, kak mali želodček imauser posted image  ampak je sčasoma sam prešaltal na manjše količine... ne vem, mogoče bo tudi pri tvoji pupi tak...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2008 21:17:22   
TRIŠ
No mi smo začeli jest na morju pred enim tednom in je enako kot pri tebi.NIKOLI NI SIT.In po krožniku zelenjavne juhe z gresom bi on še joškecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!