eva1
|
Ojla! No da nas prestavim malo višje, ker vas že dolgo ni bilo nič slišat! Kako ste kaj? Če sem na tekočem, potem smo še vse v enem kosu, ane??? Suzi-sam gledam na RR pa čakam, kdaj bo kej napisano, da si nova srečka z :duda: v naročju? A se kej dogaja? Pa Tanaja-že dolgo nisi nč na RR pisala, si še doma? Ja Spacey, te čist razumem glede tehle bolečim-mene tut tok :hudicek: te kosti medenice in sramne kosti bolijo, da je za znort! Ponoč je najhuje! A je katera opazla, da bolj ko gre dan proti večeru, več je lažnih popadkov, več bolečin v bušiju, jaz sem zvečer napol invalid! Še dobr da mam mojga, da mi pomaga iz kavča zlezt! Ma groza je tole čakanje!!! Kako pa kaj ostale(Adela,Yasmin, Barby, Rainbow, sončnica...)? Jaz grem v četrtek na zunanji obrat ploda! Upam, da bo uspel, če pa ne, pa kmalu rodit, ker bo potem mali že prevelik, da bi ga lahko vaginalno z ritko naprej rodila! Raje vidim, da mi sprožijo sedaj, kot pa da mi potem samo CR preostane! No bomo vidli, kako bo-bom poročala! Sončnica-a tvoj :duda: se je obrnil a je še vedno na ritki?(upam, da nisem kej zamešala:ups:!) Evo, pofočkajte se malo, da bomo vedle, da smo še vse :nosecka: ! In poročajte ko bo šlo zares! LP, Eva 37t in :duda: Luka
|