|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je že kera kupla voziček marelo v akciji BC???
28.2.2005 20:03:27   
Taša
Zanima me če ga je že katera kupila onga za 10.900 SIT? A ga že uporabljate? Kakšen se vam zdi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.2.2005 20:05:34   
total
Jaz mam podobnega ABC Desing in sem ful zadovoljna,zdaj ga imam za po stanovanju,pol pa za na morje.

Lp:sloncek:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2005 20:10:53   
Jančika_
Mene zanima čisto isto:). Samo po moje je marela pač marela, pa zna bit čisto vredu, sploh za ta denar. Sem po netu iskala, pa imajo stran šele v izdelavi in ni pisalo, kako težka je. Mene najbolj to zanima. V BC se mi jasno ni noben javil na telefon, jaz pa zdaj ne morem sama tja. Joe bo šel pogledat, ampak jaz bi vseeno rada zadevo v roke prijela, preden jo kupim.

A bova spet imeli enake vozičke:)? Se morava še za barvo zmenit:)-.Mimogrede, niso nam ga popravili:grrr:, tako da ga je Joe peljal nazaj in zraven napisal en besen dopis. Bomo videli, če bo zdaj kaj. Ful mi je škoda, ker mi je drugače super voziček.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2005 20:19:46   
Taša
No jaz sem voziček že gledala in je ful lahek pa ful na malo se zloži res čist v marelo... Je ful fajna marela za tak denar.. sicer me zanima mogoče iz prakse če jo že katera uporablja...Zraven vozička je prevleka za dež, pa tista torbica za stekleničko in spodaj košarica... Ga je moja kolegica kupila in je baje ful fajni ampak uporabljala ga še ni.. Jančika jaz sem ga rezervirala bež-modrega, sicer ga nimajo več ko ga dobijo v BC me pokličejo... Ta CHICCO me pa tako jezi..., da nevem če ga ne bom spet tudi jaz nazaj peljala, ker to je za znoret....
Ja kar se tiče popravila pa vprašanje, če bo kdaj tako popravljen kot je treba....???, ker mislim da je to "hiba" vozička....

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2005 21:10:14   
Anonimen
Koliko stare otročke pa mislite vozit not?
Tudi jaz ga mislim nabavit, če nič drugega pa bo za drugo leto.

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2005 21:15:49   
Taša
Ja Maša bo stara v sredo 8 mesecev... Naslonjalo ne gre čisto v vodoravni položaj....malo se pa da znižat, tak nekje do polovice.. Mi je pa v BC rekla da lahko nekje do 6 meseca naprej... No naša že itak samostojno sedi nekje 3 mesece tako da mislim da ni problema... Tak za kdaj pa kdaj.. za v trgovino, pa na morje... da ni treba vedno tega velikega v avto basat....

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2005 22:34:09   
frutka_
Če misliš tiste od ABC Design, ga imam jaz in je soliden. Ni pa ravno mehak in kolesa imajo svojo pot, sploh kadar ga voziš po gladki površini. npr. po ploščicah.

Se pa čisto enostavno zloži, je zelo lahek za nosit in dvigovat, ima nastavljive ročaje, bombažno prevleko, poceni dodatno opremo (za dež, zimsko vrečo, nakupovalno mrežico...), sp. ima varovalo, pettočkovni pas, naslonjalo se poleže do vodoravnega položaja, ima strehico, okence,...

Če katera želi lahko dam kakšno slikico v album.

Hihihi...Taša jaz sem ga kupila iz istega razloga kot ti. Za trgovino in morje pa za vrtec, ker je PP ki ga imamo preveliki.

Aja, kupila sem ga v akciji BC za 15tisoč+zimska vreča (ki mi paše na PP) + nakupovalna mreža +prevleka za dež =20000sit!

Sem kar zadovoljna z nakupom!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2005 23:34:44   
Pikca
Jaz sem kupila tisto drugo marelico od BBY, ki je tudi v akciji za 16.990 SIT. Je zelo lahka (piše, da 6,5 kg). Naslonjalo ne gre čisto v vodoraven položaj, se pa zniža dovolj, da otroček lahko udobno drema (Živa je že zaspala v njem, ko smo jo vozili po stanovanju).

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2005 8:12:12   
Taša
Ne frutka to ni marela ABC niti BBY to je nek voziček marela GIORDANI, mislim da je neka nova znamka, katero so pričeli prodajat v BC...No verjetno je pa res podoben in ABC in BBY!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2005 17:31:42   
frutka_
Bom dala eno slikice v album da vidiš kakšen je naš. Ok?!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2005 20:28:25   
Taša
OK:bravo:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2005 20:29:33   
Taša
Ja mogoče je mal podoben sam ni isti.. No sej jutri jih spet dobijo, pa bom šla v BC po njega pol bom pa še jaz dala slikice gor....

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2005 20:33:34   
frutka_
Okitoki!:bravo:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?