|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalne mizice
28.2.2005 19:08:28   
Naja31
Ojla,

danes sem bila v Baby Centru, ker iscem previjalno mizico(komodo) in sem bila zgrozena nad cenami. Pod 40.000 sploh nimajo! Pa saj to je navaden predalnik, na katerem je previjalna podlaga. Se zdaj ne verjamem, da toliko stanejo.
Mislim, da bom sla v lesnino pogledati za kaksen predlanik po bolj normalni ceni pa damo gor to podlago. Ali pa urediva prostor za previjanje na prlanem stroju, samo vseeno rabim kaksen predlanik za dojenckove cotice. 40.000 je pa res mal too much. Saj sva dala 50.000 za res ogromno garderobno omaro.

No, samo to sem hotla z vami deliti :)-
Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   previjalne mizice
28.2.2005 19:11:45   
KIRA
moj aje bla okrog 30 jurjev - od brevija.
ima 4 predale, previjalna podloga se da snet, pol ima stojalo za banjico - ga ven potegneš, pa banjico, ki jo lahko imaš v mizi ali paločeno na stojalu, pa še tak plastičen predlček za obesit - kopalne pripomočke daš not - recimo. men se je zdel ful dober nakup, ker je zlo praktična in sem jo zelo rabla. pa še koleščka ima, tako da jo lahko porinem kam, čem, ker je drgač kar težka, pa še zabremzat se dajo, da se ne kotali.
nekje mam slikco - ti jo pošljem na mail, če te zanima kaka je....

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   previjalne mizice
28.2.2005 19:12:27   
KIRA
aja - omaro pa tudi iščem kako pametno in ne drago. belo, z dosti policami....
LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   previjalne mizice
28.2.2005 20:37:06   
bskrle
Mi imamo previjalno kar na eni veliki mizi(120 x 85), spodaj pa penasto podlogo. LAhko daš tudi deko spodaj, potem pa kaj nepremočljivega, na vrhu pa kakšno rjuho ali mehko brisačo.
Je krasno, lahko 0be hkrati previjam(2,5 in 10 mesecev).
Čim manj kompliciraj!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   previjalne mizice
28.2.2005 20:38:59   
Annny
Obrni se na tovarno Sadeko v Rimskih Toplicah- imajo lepe in poceni previjalne komode.
lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   previjalne mizice
28.2.2005 21:41:09   
beba76
Bskrle (ti vidišm, da to imaš), ali pa kera druga, če vam je kaj znano, kje lahko dobim penasto podlogo - debeline 20 cm???
Za previjanje imam komodo s 4 predali in bi rabila gor eno podlogo (gobo), da bi bilo malo višje. Sem jo pri prvih dveh tudi imela, a mi je nekdo ni vrnil :grrr:.

Vam bom zelo zelo hvaležna za informacije!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   previjalne mizice
28.2.2005 21:43:30   
KIRA
:zmeden: kako ti je nihče ni vrnil? če si jo posodla, pa jo zdaj rabiš, jo zahtevaj nazaj, ali pa naj ti jo nadomestijo... al sem spet kaj narobe razumela??:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   previjalne mizice
28.2.2005 21:57:00   
smeja2
penasto podlogo dobiš v trgovini astra chemo, ki je v bližini Astre (Dunajska 47) v Ljubljani

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   previjalne mizice
1.3.2005 8:42:17   
nikitta
ravno prenavljamo otroško sobo in glede na praktičnost, sem se odločila, da kupim le previjalni pult, ki je širok 90cm...zelo velik! Enostavno se položi na omarico, ki je v višini za previjanje. Natur barva, nelakiran in zelo velik predalnik. Plačala sem ga 9023,00sit.

Kupila sem ga v Škofji Loki v Sint-u. Program se imenuje GAZEL.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   previjalne mizice
1.3.2005 10:06:52   
beba76
Kira, prav si razumela - niso mi je vrnili. Pa še iz MS so, tak da jih mogoče poznaš... Pač pravijo, da njim tega nisem posodila. Zdaj pa več ne vem, kdo je tu sklerozen in kdo je nor!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   previjalne mizice
1.3.2005 10:11:49   
beba76
Sem našla to ljubo gobo, ko pa mi je povedal ceno, sem se :((:((:((:((:((

Debela je 10 cm (jaz rabim cca. 20cm) in plošča velikosti 1m x 2m stane 10.700 SIT!!!!! PA SAJ NISO NORMALNI!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   previjalne mizice
1.3.2005 11:58:05   
Anonimen
mi smo jo dali naredit k mizarju. Ima 4 predle. dimenzije so 90cm x 90 cm. Tudi predali so globoki čez vso dolžino. Previjalna plošča je snemljiva. Je pa velika 100cm x 90 cm. Sem zelo zadovoljna. Vse stvari spravim notri. Smo pa zanjo dali 56.000sit

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   previjalne mizice
1.3.2005 12:27:15   
Anonimen
Priporocam Ikeo!:bravo:smo dobili zelo lepo previjalno za smesen denar!9nebesa

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   previjalne mizice
1.3.2005 12:28:39   
dory
Jaz sem jo kupla v baby centru za 44.000sit...je komoda in bo pol sluzila naprej za omaro...in ni mi zal,da sem zmetala za to tolk denarja,ker je res zlo fajn :)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   previjalne mizice
1.3.2005 18:24:24   
Anonimen
Mi smo jo kupili v Lip Poljčane za 40.000 SIT in smo ful zadovoljni z njo. Ima 3 velike predale, tako da imamo vsa oblačila noter in vse plenice, pa vse potrebščine za nego. Je veliko boljše kvalitete kot tiste iz Baby centra, ko imajo banico noter. Jo imajo znanci, pa so sedaj po letu in pol že predali začeli razpadati. :zmeden::zmeden:
Takšno, kot jo imamo mi, sedaj prodajajo tudi v trgovini Ma-mi v Poštni ulici v MB po tovarniški ceni. Baje pa jih ima tudi baby center, a je cena višja. Velikosti pa je veliko večje, kot tiste iz baby centra.

Bye,

Blacky

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?