|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   datum poroda
28.2.2005 18:44:19   
kpolona
danes sem bila v porodnišnici in so mi določili datum poroda... čez 14 dni enkrat zjutraj moram priti in bomo rodili... mičken pred rokom. šele danes sem se zavedla da grem dejansko rodit... ima katera izkušnje s tem? :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   datum poroda
28.2.2005 20:39:38   
bskrle
Pri vsaki je enkrat to, da čutiš: sedaj gre pa zares.
JAz sem šla za Marijo 3x v porodnišnico in ko sem bila v tretje, sem se tam počutila kot doma vsa srečna, da bom končno rodila!
Olajšanje!

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   datum poroda
28.2.2005 21:52:49   
kpolona
meni je ginekolog določil datum kdaj naj pridem rodit.. očitno mi bodo dali umetne popadke itd. in sem hotela s katero malo podebatirat o tem...

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   datum poroda
1.3.2005 9:49:26   
Anonimen
Meni so določili datum poroda, ker sem bila že precej čez rok. Tako sem približno en teden vedela, kdaj bom rodila. Dali so mi umetne popadke, svojih nisem imela. Cel porod je trajal cca. 5,5 ur.

Te kaj posebnega zanima?

Ni treba, da te je strah. Če boš mislila pozitivno bo tudi sam porod potekal lažje in hitreje.

(odgovor članu kpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   datum poroda
1.3.2005 13:00:02   
Lu
Tudi jaz sem dobila umetne popadke. Če te kaj zanima kar vprašaj.

lp Lu in Maja

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   datum poroda
1.3.2005 15:01:31   
lunca77
pozdravljena!

ok mene pa zanima kako prepričaš zdravnika, da ti kr določi kdaj boš rodila? :zmeden::zmeden::zmeden: zakaj pol ene čakajo čez rok? a so kakšni posebni razlogi, da ti določijo datum al kako?

mogoče sm mal smotana, ampak če ne gre glih za carski rez iz v naprej določenih razlogov v čem je pol fora:ups:?

lp lunca77

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   datum poroda
1.3.2005 16:35:26   
kpolona
datum poroda mi je postavil 10 dni pred rokom in ne gre za carski rez... verjetno je z otrokovo ledvičko nekaj narobe in bi ga radi pregledali... fora je samo v tem, da je imel pri pregledu študente, jim razlagal o takih primerih (ne konkretno samo o mojem) in me nato vprašal 'ej, a bi midva prej rodila?' (slišalo se je kot 'ej, a greva na kavo' ) Bila sem presenečena in nisem vedela kaj odgovorit, v tistem pa se je že začel ukvarjat z datumi... 'no, kaj pa če bi prišla recimo v ponedeljek zjutraj?' in je določeno...
zdaj me pa vaše mnenje zanima - kar določimo datum pa hopa gremo...
poleg tega pa tudi umetni popadki.. kako vse to poteka...

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   datum poroda
1.3.2005 18:46:44   
Anonimen
Jaz sem doživela še večji šok. Zjutraj sem prišla na redni CTG, 4 dni po roku, da vidijo, kako mi gre. Pa je ultrazvok pokazal, da imam premalo plodovnice in so me kar poslali v porodno sobo rodit. Jaz pa panika, tako me je bilo strah, ker sploh nisem bila pripravljena na to. Ful sem si želela lastnih popadkov in potem bi šla v porodnišnico nič prehitro, ampak ko bi imela popadke na 5 minut. Ja, plani so eno, resnica pa drugo. Potem sva z možem pol ure sedela v čakalnici, ker nisem upala pozvoniti v porodnih sobah. Groza! No, tako, meni so dali umetne popadke tako, da so mi vstavili gel na maternični vrat. To je baje najbolj učinkovit način, da sigurno rata. In res, čez pol ure sem že imela popadke na 5 minut. Najhuje je bilo, da so meni popadki prenehali čisto na koncu, ko bi morala že roditi. Tako so mi potem dali še eno infuzijo umetnih popadkov in smo morali čakati, da je prijela dovolj, da sem potem lahko rodila. To se je zavleklo za eno uro dalje, kot pa bi dejansko rodila. Od trenutka, ko so mi vstavili gel, pa do rojstva našega Nejca je minilo 8 ur.

Bye,

Blacky

(odgovor članu kpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   datum poroda
2.3.2005 11:02:40   
Soncnica
Hojla!

Meni se to zdi malo čudno. Mislila sem, da gre za naročanje samo pri CR??:zmeden: Jaz imam filozofijo, da bo mali vedel, kdaj je njegov čas in ne bom pustila, da bi mi pred rokom sprožili porod, preden bi dobila popadke ali bi mi odtekla voda. Razen, če ne bo kaj narobe, ali pa če bi bila ful čez rok.

Sončnica

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   datum poroda
2.3.2005 12:41:44   
Anonimen
Meni so določili datum poroda, ker sem bila že precej čez rok. Določili so mi ga na 15. dan po PDP, takrat sem potem tudi rodila.

(odgovor članu kpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   datum poroda
2.3.2005 14:58:07   
Anonimen
Se strinjam s Sončnico... seveda, če je z otrokom res kaj narobe, potem vsekakor se strinjam, da sprožijo porod, ampak kar tako, na lepe oči, da se malo postavi pred študenti... ne, tako pa pri meni ne bi šlo!

(odgovor članu kpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   datum poroda
2.3.2005 17:04:25   
kpolona
hvala vam.. to sem rabila slišat..
se mi zdi, da je bilo bolj postavljanje, saj kot je sam povedal ni nič takega zaradi česar bi moral nujno takoj ven (pa tudi po mnenju dveh drugih zdravnikov)... saj bi rada rodila ko se bo moj malček odločil, ko bo pripravljen, ne pa kar tako...

(odgovor članu kpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......