|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   madeži na koži
23.7.2008 14:16:54   
N.SI
Zdravo user posted image ,

hmmm, ne vem, kako naj tole opišem... No, danes sem opazila na predelu komolcev (z notranje strani) 3 rdeče pike (3x3 mm velikosti), ena do druge...
Pred časom pa na zunanji strani prs (obeh!) rjavi fleki, ki so pa kar večji in srbijo... Nosim bombažno sp. perilo (od začetka nosečnosti) in za tele rjave fleke mi je zdravnica rekla, da so normalni v času user posted image , da pa ni ravno ok, če me srbi, a ne sme nič pametnega predpisati, ker se vse vpije v kožo in ima lahko vpliv na plod...

Tele rdeče pikice pa so od danes... Ima oz. je imela katera podoben primer?? Pikice me nič ne srbijo, ne bolijo in niso kot mozoljčki izbočeni... so popolnoma zravnane s kožo, če me razumete user posted image ...

Hvala user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: madeži na koži
23.7.2008 14:42:28   
AnciM
Jaz imam par takšnih materinih znamenj, ki so se sedaj v user posted image zelo namnožila. Ena so rjava, druga rjava izbočena, nekatera pa tudi rdeča (izbočena in neizbočena). Nevem pa, če imaš isto.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2008 14:49:53   
pikica022
tudi jaz imam nekaj rjavih flekov tudi pod prsmi!na teh predelih je fajn da si namažeš z oljem ker sotaki predeli k so skoz v stiki enako kot v dimljah če me rezumeš kaj hočem povedat!lp

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 14:50:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2008 8:19:56   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Rjavi fleki so se meni pojavili pod pazduho in mi je dala osebna zdravnica neko kremo, nato so izginili. Mene sicer niso srbeli. Tko da bi jaz na tvojem mestu šla kar k os. zdravnici. Srečno.

ojla, saj os. zdravnici sem šla, pa me je sicer pomirila, da je to v nosečnosti mormalno... mi je dala tudi neko mešanico aloe-vera+neko olje (se ne spomnem ravno), je rekla, da mi nič drugega ne sme dati, ker se vse vpije v kožo in ni ravno zaželjeno zaradi otročka... No, point je pa ta, da me še vedno srbi... in to tok, da bi si kr kožo spraskala user posted image ... No, bo za potrepet... Mažem se pa z oljem za prsa a to pomaga samo toliko, da koža ni suha in je gladka...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2008 8:21:44   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: pikica022

tudi jaz imam nekaj rjavih flekov tudi pod prsmi!na teh predelih je fajn da si namažeš z oljem ker sotaki predeli k so skoz v stiki enako kot v dimljah če me rezumeš kaj hočem povedat!lp

user posted image  se mažem in v predelu dimelj me nič ne srbi in je ok... problem je le ta bedna srbečica na zunanjem predelu prs user posted image

(odgovor članu pikica022)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2008 8:49:35   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Jaz imam par takšnih materinih znamenj, ki so se sedaj v user posted image zelo namnožila. Ena so rjava, druga rjava izbočena, nekatera pa tudi rdeča (izbočena in neizbočena). Nevem pa, če imaš isto.

Jah, nekaj materinih znamenj že je, ostalo pa so bolj "flekci"...user posted image  

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2008 8:04:42   
fify
Tudi jaz sem imela te fleke obakrat - v začetnih tednih;

v 1. primeru so bili fleki rdeči, in je šlo za neko obliko redkega izupčaja, ki pa ga širi voda - zato sem po navestu dr. za nekaj časa opustia tuširanje, in je res izginilo.

V 2. drugem primeru pa so bili rahlo rjavkasti in malo zgubani, vendar mi ni dr. dal ničesar, srbelo je, vendar je pomagal kalcij, ki je antialergenik.  Poskusi!

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?