nejcko
|
Ma, daj, puppa, preberi, o čem točno je govora. Normalno je, da če človek nečesa ne more pojesti, da nekaj hrane včasih tudi pusti. Se je tudi meni to že zgodilo, ampak sem pustila res malenkost ... Vic je v tem, da vsak približno ve in čuti, koliko je lačen že, ko se usede za mizo in si naroči hrano. In če nisi pretirano lačen, se meni zdi logično, da si ne bom naročila škampov za predjed, nato pohanih kalamarov za glavno jed in še tiramisu za poobedek, ampak si bom naročila samo eno od teh stvari ali pa samo solato! In govora na tej temi je ravno v tem, da is folk naroča ful hrane, vsako malo pobrska in nato pusti, kar je zame osebno totalno preseravanje, stran metanje denarja (pa čeprav ne mojega - mnenje imam lahko, mar ne?) in bogokletno razmetavanje s hrano. In ja, zame osebno je tudi preseravanje, da vsakemu otroku kupiš nov voziček, če je stari še ok, in nikoli si ne bi kupila čevljev za 500€, pa četudi bi si jih morebiti lahko, ker je tudi to zame preseravanje itd. Itak se vsi, vsak po svoje nekje preseravamo, ampak zdaj ni govora o tem, kajne ... je samo debata na določeno temo - o preseravanju s hrano v restavracijah. Ko pa bo govora o drugih preseravanjih, bomo pa še tam povedali svoje (užaljeno ali kritično) mnenje, kajne
|