|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: cerklaza
19.7.2008 20:49:55   
fujdo
Punce pozdravljene,
noseca sem 30 t.imam narejeno cerklazo.in do sedaj je vse vredu.MV lepo ohranjen in zaprt.siv drzi.jst pa bi sla na dopust.celo pot bi kr prelezala.kaj vi menite a je pametno da grem?sicer naj bi sla cez 14 dni.takrat bom pa v 32 t.
hvalezna vam bom za vsak odgovor.
lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.7.2008 21:53:47   
zarjica
Jaz sem tudi imela cerklažo, rodila pa sem pred 3 tedni (v 38. tednu). Jaz sem se zelo, zelo pazila in v glavnem ležala, čeprav je na vsakem pregledu kazalo vse super dobro...pa vseeno nisem hotela nič raskirat. Mislila sem si: ˝dopustov bo še celo življenje ogroooomno, temu otročičku, ki ga nosim pa je vsak dan in teden v maternici zlata vreden in to je največ kar mu lahko dam˝. Tudi ko sem dopolnila 32. teden in je spet več možnosti da bo vse OK, nisem nič raskirala...in tako sem prišla do 38. tedna. Vprašanje pa, kdaj bi rodila in kakšne težave bi s tem naredila svojemu otroku, če bi se manj čuvala in manj ležala.
To je seveda moja zgodba in vsaka nosečnica ima svojo...Ti se moraš sama odločit - če ostaneš doma, veš, da si se sama tako odločila. In če raskiraš in greš in je (Bog ne daj) kaj narobe veš, da si se sama tako odločila in ne obtožuješ nikogar.
P:S: Jaz zagotovo nebi šla. Če se boš ti odločila drugače, ti želim vse dobro in sproščeno.

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2008 8:01:33   
*raci*
Sicer še nisem noseča, vendar vem, da me v drugi nosečnosti (upam, da bo kmalu) čaka cerklaža-v prvo rodila v 26. tednu zaradi popuščanja MV. Zanimajo me vaše izkušnje? Kako je z delom, kolko se je treba pazit in počivat? Skratak čim več inf prosim, da vidimj, kaj me čaka? Je bila katera vodena v Ambulatni za rizične nosečnosti v Lj porodnišnici?

Lep dan!

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?