Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 20:51:47
|
|
|
|
Lunc_a
|
navaden koš s pokrovom :))
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 21:00:56
|
|
|
|
Dream
|
Tega mi pa res ne rabi kupovat, jih imam dovolj... Pač se je odločila, da mi to kupi in amen. Jaz sem pa samo poizvedovalka, ker me je zaposlila še s tem...
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 21:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi men kdo hotu kupit tako kanto bi rekla naj mi prosim ne kupi tega sranja in mi naj ne povzroča stroškov, ki jih maš pol da kupuješ kasete za to čudežno kanto s posebnimi vrečkami. brezveze! mislim pa da so na trgu tudi že eni kjer lahko uporabljaš navadne vrečke za smeti. nekje sem neko reklamo vidla
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 21:23:19
|
|
|
|
anetka
|
V tem lahko uporabljaš navadne vrečke, in je super: poglej tukaj
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 21:39:02
|
|
|
|
2 Sraki
|
No tale od Pikapolonice (po priporočilu anetke) je res vredu, ker ne zapravljaš za kasete v tri krasne. Priporočam.
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 22:15:04
|
|
|
|
Naja31
|
če bi men kdo hotu kupit tako kanto bi rekla naj mi prosim ne kupi tega sranja in mi naj ne povzroča stroškov, ki jih maš pol da kupuješ kasete za to čudežno kanto s posebnimi vrečkami. brezveze! Se strinjam. Bi raje rekla naj mi kupi kaj kar res rabim.
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 18.7.2008 22:53:45
|
|
|
|
Olivija
|
Kaj pa vem, jaz sem se že kot au-pair v Londonu navdušla za "diaper gennie". In ravno dva tedna nazaj se je naš "palček zavijalček" po petih letih upokojil. Nama se je zdel praktičen, sva pa res ful lena za plenice ven nosit in navadne vrečke sva uporabila samo takrat, ko nama je zmanjkal tistih za koš.
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 19.7.2008 6:15:49
|
|
|
|
Lunca1
|
Midva sva pri taveliki imela Sangenica in se je dobro obnesel. Manjko je pa res cena kaset, sploh kasneje, ko so plenice večje in se koš hitreje polni. Zdaj pri drugem imamo pa tega od Pikapolonice in je čisto v redu. Lahko uporabljaš tudi malo večje navadne vrečke. Edino kar je, da se ti lahko osmradi pokrov, ker tukaj nimaš čez folije. No mi rešujemo to tako, da gledamo, da pokrov obrneš v obe smeri in je ena stran vedno obrnjena navznoter, druga pa gor. Ker tista, ki je noter, je pač stalno izpostavljena smradu plenic.
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 19.7.2008 6:17:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Aja še to, ta drugi koš smo kupili ravno zaradi cene kaset Sangenica, saj se ti nakup povrne v cca. 6 kasetah.
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 19.7.2008 8:42:20
|
|
|
|
ana b
|
Če že potem naj ti kupi tega iz Pikapolonice, pri katerem lahko uporabljaš navadne vrečke. Mi smo zadovoljni
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 19.7.2008 12:26:52
|
|
|
|
urska25
|
Jaz imam tega brez kasetnega iz pikapolonice. Gredo navadne vrečke noter in je super. Jaz sem pri prvi hčeri imela palčka zavijalčka in je bil vredu, vendar so kasete res drage. Zato sva zdaj kupili tega brezkasetnega in je videt super. Kak se pa odnese s pokakanimi planicami pa nevem,ker še čakamo. Koker sem vidla pri kolegici je ful fajn,nič ne smrdi.
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 19.7.2008 15:44:53
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst se ne spoznam na te košeke mela ga je prijatlca, ki je bla z njim zadovolna ampak je vedno omenjala kako so vrečke drage in tud uporabljala ga je sam v začetku pol je pa pleničke kr v navadne vrečke zavijala, tak da pomoje ni bla tolk zadovolna k je rekla da je, pač drago ga je plačala takrat je bil neki okol 12 tisoč kar se meni zdi veliko.... Meni so ga tud hotli kupit v dar pa sem rekla da raje ne in sem sama povedala kaj pa potrebujem.... za koš sem si raje kupla en koš s pokrovom, ki ga dvigneš z nogo in potem sem pleničke zavijala v navadene vrečke k jih je mislim da 200 za slaba 2 € pa še to zavijala sem samo pokakene in vsake 3 dni spraznla koš in je blo super..... Sej vem da te sam zanima kaj je dobrega oz, kaj ti nej kupi sam s enisme mogla zadržat da nisme napisala svojega mnenja.... Če ga boš pa dobla je pa fino da je tak da se tiste kasete dobijo v kaki trgovini, ki ti ni preveč odročna da ne boš pol za vsako kaseto tekala okol. če bi jst kupovala bi se tud za tega odločla k so ti ga punce priporočale in zikapolonice ker ne rabiš kupovat teh kaset Upam da se boste fino odločli in da vam bo dobro služil
|
|
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 21.7.2008 11:26:11
|
|
|
|
Leiah
|
Meni so tudi kupili za darilo kos za plenice angelcare, sicer ga sama nisem imela namena kupiti. Te kasete so res kar drage 8€ (al nekaj podobnega), zato mi kar prakticiramo tako, da navadno vreco zatlacimo v tisto kaseto in ko se nam zdi da je dovloj polna jo lepo odvrzemo. Drugace pa res nic ne smrdi iz teh kosev!
|
|
RE: Koš za plenice - že spet 21.7.2008 12:20:51
|
|
|
|
kristinaj
|
navadno kanto za smeti, ki jo vsak dan izpraznem.....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)
jan (
47%)
izak (
23%)
oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!