Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 18.7.2008 8:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot si napisala - lahko je bila O.
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 18.7.2008 9:29:10
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Tako kot si napisala - lahko je bila O. Ali pa imaš kakšno vnetje, ali pa si si "prehladila spodnji štuk". Jaz vem, da se ne smem nikamor na hladno vsesti, že imam take probleme kot jih ti opisuješ.
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 18.7.2008 9:35:51
|
|
|
|
lenika
|
Meni se to večkrat poleti zgodi. Ko sedim kjerkoli, ko plavam v morju, ko hodim bosa,.. Nisem bila pa še nikoli zaradi tega pri zdravniku.
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 18.7.2008 9:40:08
|
|
|
|
Naja30
|
Tisto špikanje - tudi mene je špikalo, ko sem imela O. In bolečine v spodnjem delu trebuha so bile iste.
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 21.7.2008 11:12:37
|
|
|
|
murkica
|
Meni se to vedno odgaja medn O
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 21.7.2008 12:29:56
|
|
|
|
puncica
|
Take bolečine imam jaz vedno prve dni menstre, pa tud kdaj med ovlulacijo, tako da možno da je to to in pri meni je bolje če ležim oz. počivam.
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 14.8.2008 15:15:24
|
|
|
|
kuzaluza
|
pozdravljene, trenutno imam precej podobne težave, pa sem našla tole kar ste tu že zapisale........mene je nekako en teden po zadnjem dnevu menstruacije začel bolet trebuh (na trenutek so celo krči prisotni), 100% niso kakšne prebavne motnje pač pa je bolečina natanko takšna kot da bom vsak čas spet dobila menstruacijo........traja pa vse skupaj že cca 10 dni.....imam pa tudi občutek da imam napihnjen trebuh, pa prsi so precej boleče.....ne vem, nekako me takrat ko imam ovulacijo špika.....tako da mi sploh ni jasno kaj bi to lahko bilo....kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu trebuha 14.8.2008 15:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuzaluza mene je nekako en teden po zadnjem dnevu menstruacije začel bolet trebuh (na trenutek so celo krči prisotni), 100% niso kakšne prebavne motnje pač pa je bolečina natanko takšna kot da bom vsak čas spet dobila menstruacijo........traja pa vse skupaj že cca 10 dni.....imam pa tudi občutek da imam napihnjen trebuh, pa prsi so precej boleče.....ne vem, nekako me takrat ko imam ovulacijo špika.....tako da mi sploh ni jasno kaj bi to lahko bilo....kakšna ideja? mogoče si pa ?! po opisanih simptomih bi bila lahko ... lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?