|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo...
27.2.2005 17:32:39   
Pia73
Ti testi so res TOTALNO ZANIČ :(( Včeraj sem tega vraga imela 12 ur gor in z velikim pričakovanjem čakala rezultat. Testi niso ravno poceni - 3 kom stanejo 3.750 SIT, pa ni problem jaz bi za razrešitev problema, dala za en test toliko, da bi le bila potolažena in ne lažno vznemirjena. Skratka meni je ta test sicer rahlo zbledel, ni bil več zelo moder ali zelen, ni pa bil niti rumen,..Tak šekast! Groza,.. In OBUP;... In ŽALOST,... :(:(:( Velika žalost,.. :(:(:( Saj to niso heci, če ti plodovnica odteče v 19t se :duda: ne obdrži. In seveda sem danes šla h G. In je hvalabogu vse v redu. mi je pa rekel G, da je že videl take teste kot je moj in da bi on mislil enako kot jaz. Je rekel, da če bi hoteli biti ti testi zelo natančni bi mogli biti zelo zelo dragi, kar pa niso. Take zelo občutljive imajo pač samo oni.

Skratka, če se še kateri zgodi, da ji kaj odteka pa ni sigurna kaj je to naj gre raje kar h G, ker na koncu itak moraš iti, samo negotovosti se rešiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.2.2005 22:13:57   
Soncnica
Hoj Pia!

Popolnoma se strinjam s tabo!:( Ta test ni poceni in tudi jaz sem pričakovala več. Ne naredi drugega, kot da te zmede. Jaz sem sicer že v 37 t in ko sem ga naredila (na hlačkah je bil več kot 12 ur), je bil malo zelen in malo rumen!! Halo, takšne so bile tudi moje misli pred uporabo tega testa - totalno zmedene, ko nisem vedela ali mi je začela odtekat plodovnica ali je samo lulanje.

Puncam, ki premišljujejo o nakupu, ga odsvetujem!!

vsem lep pozdravček

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2005 16:43:11   
taya
Tudi jaz sem iskala te teste, ker sem paničarila zaradi izcedka, potem sem pa svojega ginekologa (Pušenjaka) vprašala, kaj on misli o teh testih, pa pravi, da je to samo reklama in da je njemu uporaba le-teh nesmiselna.
Rajši na pregled (UZ).

Itak imamo pa samo izcedek ;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2005 9:36:34   
leah
Ko sem bila jaz v 32 tednu,se mi je zelo povečal izcedek iz nožnice,kar curjalo je občasno.Kupila sem si AL SENSE,si ga vstavila,in po času,ki mora pretečt mi jeglede plodovnice pokazalo negativno,torej se ni obarvalo.V 35.tednu sem postopek ponovila,ker mi je spet full teklo,in pokazala se je modra barva,oz.pozitivo na plodovnico.Sem šla k ginekologu,me je pogledal,a o plodovnici ne duha in ne sluha.Vse je bilo ok,in rodila sem v n38.tednu.

Sem že enkrat pisala tukaj,da nikar ne kupovat teh testov,ker so nezanesljivi.Enako ti npr.lahko pokaže,da ti plodovnica ne odteka,vbistvu ti pa.Not good,a ne?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2005 9:39:51   
Mina1
Tudi jaz sem pred porodom pri svojem G spraševala o tej zadevi, pa so rekli, da je vse to Bla, Bla, Bla, da se je na začetku na veliko govorilo in reklamiralo o tem, zdaj pa je vse poniknilo, torej ne duha ne sluha o tej zadevi.

Tudi jaz sem se bala glede plodovnice v drugi nosečnosti, saj mi je pri prvem odtekla voda, ne da bi vedela (pred lulanjem) in je bio potem že 24 ur od razpoka, mali, pa se je okužil z mojo vodo in sva bila zaradi tega notri 13 dni:zmeden2:.

Drži se, bodi pozorna,

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?