Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razložite mi sanje..prosim 27.2.2005 16:48:59
|
|
|
|
Pia73
|
Za kita ne najdem, najdem samo za ribo: Riba, navadna: zastonj se trudiš Riba, velika: visok obisk te bo počastil Riba, morska: strah So še drugi opisi samo niso v vezi tvojih sanj,... V drugi knjigi pa piše: Ribe v sanjah napovedujejo neuspeh v ljubezni in težave doma. Morda boste doživeli, izdajo, prevaro, razočaranje, ljubusumje. Če v sanjah jeste ribe, lahko pičakujete dobitek v igrah na srečo. Dobro znamenje je tudi ribe loviti. Pol je pa še v tej knjigi napisano kaj naj bi sanje pomenile za določeno znamenje. Povej kaj si po horoskopu pa ti napišem.
|
|
|
|
Razložite mi sanje..prosim 27.2.2005 16:49:34
|
|
|
|
Annny
|
Nečesa se moraš osvoboditi (čustev, razmerja) in svobodno zaplavati. Kaj pa je tisto, veš samo ti;)
|
|
|
|
Razložite mi sanje..prosim 27.2.2005 16:54:16
|
|
|
|
Sandra*
|
Oj! Kaj pa pomeni če se zgubiš v neki stavbi, greš po tekočih stopnicah v klet, ko prideš dol, pa ne moreš več nazaj? Men se to kar velikrat sanja?
|
|
|
|
Razložite mi sanje..prosim 27.2.2005 17:06:20
|
|
|
|
Pia73
|
Klet, videti al v njej biti: naglo boš obolel. Klet pometati: je slabega pomena. Klet, majhna: nezadovoljnoszt s svojimi razmerami. Klet, velika in visoka: tvoje zahteve niso primerne. Stopnice, navdol iti: lahek zaslužek
|
|
|
|
Razložite mi sanje..prosim 27.2.2005 18:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
strelka sem...:bravo: Hvala Pia!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?