Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponovno fleki - marelica 15.7.2008 15:28:49
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj, Eca! Kaj pa če bi mulčkoma dala velik slinček gor Drugače pa ti jaz žal ne znam pomagat, še nimam teh problemov. Aja, jaz tudi drugače za vse fleke uporabljam Vanish.
|
|
RE: ponovno fleki - marelica 15.7.2008 16:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi uporabljam za vse vanish ... ampak ko so fleki še sveži, jih namočim v korito polno vode in not dodam vanish, pri starih flekih pa ni bogvekaj uporaben. Ena ideja, ki sicer flekcev ne bo spravila ven, ampak vseeno: moja mami nam je če smo kako majico poflekali, da ni šlo ven, čez flek enostavno prišila kak našitek pa je bilo ... no če ni bil flek prevelik ;) Drugače so pa za hranjenje hudo uporabni oni slinčki z rokavčki ;)
|
|
|
|
RE: ponovno fleki - marelica 15.7.2008 17:13:42
|
|
|
|
naja17
|
Moja tašča vse šprica z Meglio-m... K uni v tistem filmu "Moja obilna grška poroka"... Pa pomaga, tak da jest tud zej kr Meglio vzamem
|
|
|
|
RE: ponovno fleki - marelica 15.7.2008 17:20:05
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz od sadja vse spravim dol tako, da namočim v OMINO BIANCO.
|
|
RE: ponovno fleki - marelica 15.7.2008 18:24:23
|
|
|
|
max23
|
Odkar uporabljam OMINO BIANCO nimamo nobenega fleka več, pa naj bo to sadje ali kaj drugega. Res pa je da namočim tudi za 2 dni in potem operem na 40 ali 60 stopinj.
|
|
|
|
RE: ponovno fleki - marelica 15.7.2008 18:44:53
|
|
|
|
zvesta
|
nakapaj z limono....
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za fantka? brankicalilo rene (
13%)
lalo rene (
2%)
rene (
48%)
nino rene (
5%)
jan rene (
17%)
lan rene (
14%)
Število vseh glasov: 592Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!