|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikosti spalnih srajc
15.7.2008 15:00:14   
lara žana
pozdravljene vse skupaj!

prosim, a mi lahko katera pove, če lahko imaš svoje spalne srajce v celjski porodnišnici. Po naravi sem že debela in verjemite, da sedaj sem še toliko bolj okrogla. ko sem šla prvič rodit sem imela 10 kil manj kot zdaj, pa so mi komaj našli spalno srajco...
pa si nočem več sramu nabirat pa me zanima če pustijo,da bi si svoje spalne srajce zram prinesla.... oz. če je še katera močna tukaj gor in je imela podobne težave?
sem namreč velika 170 cm in imam cca. 125 kg
pa ne me obsojat zaradi kil!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikosti spalnih srajc
15.7.2008 15:04:49   
Katjusa
Jst sem rodila pred 2 letoma in je mela ena svoje spalne majce in hlače s sabo in jih je tud uporabljala..... Jst sem tud bolj močna ko šla rodit sem mela nekje 118kg na 66 višine pa so mi ble njihove majce za silo prav res pa je da sem mogla vedno opozarjat da so mi dal največjo.... pa tud tist dan k sem not prišla in ko sem se preoblekla v njihovo majco mi je komaj šla čez trebuh k je bil takrat še napet po porodu pa je blo mal boljše.... V drugo si bom pa najbrž tud jst s sabo kko fajno mehko srajčko nesla k te njihove so take grobe in te v predelu brdavic še kako vse boli....

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2008 15:07:19   
emaa
V Lj pustijo, zakaj pa ne, marsikatera se bolje počuti v svojih oblačilih, jaz sem bila potem kar v trenirki čez dan, mi je bolj pasalo. Sem nekaj dalj bila tam kot povprečna porodnica. Če ne pa vprašaj, ne vidim zakaj ne bi mogla imeti svoje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2008 16:43:40   
Anonimen
Jaz sicer še nisem bila v porodnišnici, samo sem bila pa v stari porodnišnici v LJ na enem posegu in so mi že prej rekli, da je zaželjeno, da svoje stvari s seboj prineseš.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 21:38:06   
Naja30
Ziher dovolijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 21:39:29   
Anonimen
Ja, komot jo imas.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2008 22:02:15   
Anonimen
Seveda jo lahko imaš, sam ti prporočam več spalnih srajc, vsaj meni je tko mleko ven teklo, pa krvavela sem, da sem vsak dan zamenjala najmanj eno.

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2008 10:21:34   
Anonimen
Poglej,tud jaz sem imela,ko sem šla rodit 117 kg,velika pa sem 176 cm.Pa sem imela njihove spalne srajce,ni bilo problema najti tako veliko.Ne se zarad tega sekirat no,sej tam so vse navajeni.Ko sem 2 krat pred porodom ležala na GINEKU 1,zaradi pritiska sem imela svojo pižamo pa ni noben nč reku.Drugač pa,da se boš boljš počutla,si jo pripravi zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2008 12:35:20   
lara žana
hvala vam ženske za odgovore,
vem,da se s tem ne bi smela obremenjevat, ampak se čiso skoz obremenjujem. tak da si bom kupla ene 4 svoje in jih nesla zraven, če ne bodo imeli moje velikosti...
ker prvič me je med tisti popadki še zaradi ful premale srajce (namreč prišla sem zvečer v porodnišnico in so imeli le eno spalno srajco na razpolago) bolel trebuh...

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Cepljenje otrok
lola85 RR

Kaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?

Sem za cepljenje (68%)

Sem proti cepljenju (8%)

Sem za svobodno izbiro (21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (3%)

Drugo (0%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!