|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je res...
10.7.2008 14:28:46   
Anonimen
1.test sem naredila, druge črtice ni bilo vidne... čez dva dni sem naredila 2.test-črtica je bila rahlo vidna. Potem sem zopet čez dva dni naredila 3.test in je bila drugač črtica zelo močno vidna.
Nekje na forumu je ena napisala, če se črtica iz dneva v dan močneje vidi, ti hormon BHCG lepo raste in je z nosečnostjo vse ok? Kaj pravite na to... ??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je res...
10.7.2008 14:31:54   
lindy
Ja bravo, noseča si!user posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 14:32:32   
CIPRESA
Jaz sem 2X naredila test novembra 2007 in je prav tako pokazal najprej rahlo črtico in v drugo močno črtico, po 7t pa sem končala na ginekološkem oddelku z IMNuser posted image

Na to da je kaj narobe ne smeš misliti ker že samo po sebi velikokrat rado pride kaj narobe. Če bo kaj narobe te bo telo samo opozorilo na to oz. vse bo jasno pri prvem pregledu če prej ne.

Zdravo  in čim manj stresno nosečnost ti želim.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 14:36:34   
witto
pri meni je bilo enako. Iz dneva v dan vedno bolj vidno..........sem v 10t. Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 15:06:22   
*Junona*
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2008 15:47:16   
Majuska
Ma vse je odvisno, kateri test uporabljaš. Jaz sem 2x delala s Fisrt Sign, pa se druge črte ni dobro videla, tako da sem na koncu kupila Clear Blue, kjer pa ni bilo dvoma. Za potrditev me je zdravnica poslala še v njihov laboratorij.

In če je pozitiven test ... čestitam! user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2008 22:26:34   
*Junona*
In tako spet pridemo do zaključka, da je CB res najbolj zanesljiv.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 11:07:30   
5ra_28
Če dvomiš v test, pojdi v laboratorij, povej da želiš test nosečnosti. Če nimaš dodatnega zavarovanje, plačaš približno 2 €. Vse skupaj z čakanjem vred je gotovo v pol ure. Pri meni je vsaj bilo. To pa je prej, kot pa če greš v lekarno po nov test, pa ponovno delaš. Pa še dražji so ti testi. Pa še izvid dobiš. Črno na belem.

Pa čestitamuser posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 16:42:00   
*Junona*
Ne rabiš napotnice? Kolk pa plačaš, če imaš dodatno zavarovanje?

Hvala in lp.user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2008 17:08:03   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, stopila si v klub user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2008 11:34:16   
*kinnie*
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2008 11:43:10   
Anonimen
Kar si napisala je čisto normalno za začetek nosečnosti. S tem, ko raste raven hormona je tudi črtica bolj intenzivna in to je popolnoma normalno.
Čestitam! user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2008 11:48:47   
5ra_28
Ne rabiš napotnice. Mogoče je zastonj, če imaš dodatno zavarovanje. Jaz sem šla v laboratorij v Celjski bolnišnici, ne rabiš drugega kot zdravstveno izkaznico in mal manj kot 2 €. Daš vodo, počakaš 5 min na rezulatat in to je to. Jaz sme bila gotova v pol ure.

Si že šla?

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?