|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M ni, kot običajno, znaki prisotni, test nega...
9.7.2008 12:07:47   
Dali*
Pozdravljene punce, tokrat sem odprla novo temo, ker se si počekirala na vseh forumih in nikjer nisem zasledila primernega odgovora na dogajanje v mojem teleščku.

No, pa sem se obrnila na vas. Več glav, več ve, pa tudi več izkušenj...
Torej. Dne 4.7. sem pričakovala M, ker imam cikluse na 21-23 dni. No, pa sva z mojim user posted image 3.-4.7. in sem pri tem krvavela. Zjutraj sem imela na hlačkah pikico. Mislila sem, da sva tetko M zbudila in da bo prišla no obisk, ampak potem je bilo še par drobcenih kapljic, bolj kot rjavkast izcedek.
No pa to vse pojenja. M sploh ni bilo, o krvi sploh ni sledu, nožnica čista, malo bolj gost tok in nič posebnega. Naslednji dan sem imela samo še beli tok. Potem pa mi je vmes pricurljala kapljica rjavkastega izcedka, no pa je spet ostalo samo pri tem. M se še vedno ni konkretizirala. Sedaj imam malo belega toka že 2 dni.

Poleg tega naj povem, da me že od ovulacije dalje bolijo jajčniki in prsi, kot običajno in ker bolečina oz občutek ni pojenjal sem bila prepričana, da je M na vidiku. Pa nič. Ampak prsi me še vedno bolijo in jajčniki me špikajo na trenutke.

No, danes zjutraj sem naredila test First sign duo (male paličice - listki) in se je obarvala samo kontrolna črtica (zelo rdeče), medtem, ko se T črtica ni obarvala, oz. po mojem sem si jaz domišljala, da vidim zelooo bledo roza barvo.

Punce, a je že imela katera tak primer? Men se to dogaja prvič, ker imam vedno M (konkretne) dolge vsaj 5 dni. Tokrat pa kr nič.

Hvala za vaš čas...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M ni, kot običajno, znaki prisotni, test ...
9.7.2008 12:23:04   
Naja30
Če se ti je dozdevalo, da si vidla črtico, vseeno jutri še ponovi test. Če bo negativen, pokliči G, da te pregleda.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2008 12:29:43   
Anonimen
meni je v 1. nosečnosti Clear Blue pokazal + na dan (ne)pričakovane M
zdaj pa mi je FS pokazalnegativno 2 dni po (ne)pričakovani M in sem bila kar razočarana, testa si nisme upala delati še nekaj dni - no,  dni za tem, pa mi je CB pokazal +.
Će bom še kdaj tuhtala ali sem noseča ali ne, bom definitvo delala test samo še s CB.

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2008 12:36:51   
Dali*
Punce, jaz sem razmišljala, da bi test ponovila ju3 zjutraj ali pa čez 2 dni s še enim lističem, ki ga še imam. Sej po mojem je to čist drgač pri vsaki posameznici.

Samo ni mi pa jasno, kaj je pomenila tista krvavitem med sp. odnosom in vmesna kapljica rjavega izcedka.

Malo bomo še počakali, pa upajmo na najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2008 12:54:23   
Naja30
Če je bilo tako malo krvi je možno, da ti je počila kapilara ali kaj podobnega.
Mislim pa, da je vseeno, s katerim testom delaš. Če si noseča, ti bo vsak pokazal +.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 13:01:22   
Dali*
Naja3, držim pesti, da je bila samo kapilara in da ni pomenilo česa drugega.
Se mi je že dogajalo, da sem krvavela med sp. odnosom, ampak po Lletzu se mi to ne dogaja več, ker so odstranili, kar ni bilo zdravo.

Full ste super punce, ko berem vsa ta vaša razmišljanja se odprejo še druga obzorja, ki te že bolj ženejo dalje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 13:18:49   
babyg
Meni je Fs pokazal negativno, CB pa drugi dan fuuuul močan plusekuser posted image !

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 13:25:24   
Dali*
BabyG, upam, da se bo res tako izkazalo. A si ti tudi imela takšne čudne spletke?

Mi ne bi bilo nič čudno, če me ne bi bolela prsa na otip, pa jajčniki, pa mal čudno se počuti, kot neka rahla vrtoglavica. Pijem veliko vode, ker sem mislila, da je od tega, ampak ne pomaga proti vrtoglavici. Pa vsaketoliko časa mi je malenkost slabo.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2008 13:40:07   
Še ena T
Mogoče si imela pa pozno O in je to bila vgnezditvena krvavitev... Pa sta slučajno ravno v tem času slončkala.

Jaz sem jo v prvo imela ravno takrat, ko sem bila slučajno na preventivnem pregledu pri G. In sem mislila, da je to zaradi ginekološkega pregleda. Nismo še vedli, da sem noseča in ni bilo podobno menstruaciji. Šele kasneje sem pomislila na to.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2008 14:20:00   
Dali*
No, jaz sem si sedaj izmerila temperaturo in jo imam 37,1, je to zaradi tega ker je zunaj toplo, čeprav jaz ne čutim neke vročine, ali je temp. povišana, če kaže na katere druge znake?
No, prejšnji teden sem jo imela 36.7 ali 36,8 nekaj takega. What u think? 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2008 14:33:14   
~Biba~
Dali bazalna se meri cel mesec; vsak dan...le takrat lahko z gotovostjo govorimo o nihanju temperature zaradi ovulacije, vgnezditve, nosečnosti ipd.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2008 14:39:46   
Dali*
ja, kleja sej to sem si mislila, ampak jaz si je nisem merila. Sem si jo pa sedaj, ker se mi vrti, pa mal mi hoče bit slabo, pa sem si izmerila pritisk in je OK, ker imam ponavadi nizkega, pol sem pa izmerila še temperaturo.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2008 15:06:12   
sunny24
Ponovi test čez kak dan, mogoče si pa res imela pozno ovulacijo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2008 18:25:59   
košuta
Možno je, da si nosečka. Boleče prsi in jajčniki so lahko tudi znak nosečnosti. Vsekakor ponovi test; če bo še drug listič  -, kupi CB in ponovi čez nekaj dni.
Nekatere nosečke imajo rjavkast izcedek takrat, ko bi morale imeti M in to se lahko pojavi še takrat, ko so že nekaj mesecev noseče (iz lastnih izkušenj in po besedah G).
Če bo CB čez en teden še vedno negativen, pojdi h G.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2008 20:24:39   
sasa84
Živjo punce!

A mi lahko pri nečem pomagate? Namreč, stvar je taka. Tabletk ne jem že približno 8 mesecev. Nehala sem jih jemati, ker...ne vem, zakaj, ampak sem se pa ful bolš počutila potem. No, in od takrat sem imela neredno menstruacijo. Najdaljši zaostanek je trajal 39 dni. Vsakič sem delala teste, pa ni pokazalo nič (oz. - ). No, sedaj mi pa zamuja skoraj 60 dni (natančno 58 dni). Opazila sem, da mi pašejo samo solate, žejna sem, občasno mi je malo slabo in/ali se mi vrti, vsake tok časa me tišči v trebuhu, ne paše mi več kaditi, čustvena sem,... Nazadnje sem test delala pred pribl. 2 tednoma, ampak je bil spet -. Včasih se mi zazdi, da bi lahko bili to znaki prihajajoče menstruacije, potem pa vsakič, ko me malo potišči v trebuhu, šibam na wc gledat, če je prišla M pa nič... Kaj mislite, da bi to lahko bilo?user posted image Prsi me ne bolijo niti nimam napetih...tudi živčna nisem pretirano, ker sem se na zamujanja že kar nekako navadila. Naj grem delat še en test? Ima še katera podobne izkušnje s tako dolgimi zamujanji?
Hvala in lep pozdravuser posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2008 21:59:25   
Naja30
sasa84, najbolje, da obiščeš ginekologa.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2008 7:58:27   
Serendipity
Dali* - mislim nate in držim pestke, da je user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2008 8:24:02   
Dali*
Včeraj zjutraj mi je FS pokazal rahlo drugo črtico, danes zjutraj pa je test po navodilih odčital moj user posted image , s tem da sem jaz bila popolnoma tiho. In kaj je ugotovil...DA SEM NOSEČA!!! Prebral je, da je ena črtica, torej tista, ki potrdi ali ovrže, lahko manj izrazita kot kontrolna črtica. Alora, jaz sem včeraj ostala hladna in sem zato test ponovila še danes. Delala sem s FS lističi. Danes grem kupiT še CB, da vidimo, kaj bo pokazal jutri.

Držte pestke punce, da je to to!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2008 8:55:20   
Serendipity
Supeeeer! Čestitke srečka user posted image !

ps: Če tak piše v navodilih, potem je to TO!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2008 9:00:15   
Dali*
Ne morem verjet, tok si želiš, potem pa kr nisi prepričan. Dilema me matra zaradi vsega tistega kar sem zapisala čisto na začetku teme.

Vam sporočam sproti vso dogajanje. Jutri zjutraj pa še CB. Pa da vidimo še +.user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2008 10:35:25   
jazzz27
Dali*...čestitke!!!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2008 13:14:38   
sunny24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2008 13:14:55   
sunny24
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2008 13:16:19   
sunny24
Ok, se opravičujem, neki me je zeznlo, pa je kar 2x poslalo post...Ja no, maš pa od mene dvojne čestitke! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.7.2008 13:17:59   
Dali*
Punce, ma prav vsem hvala za čestitke!!!

Jutri potrdim 100 %!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Katero ime za fantka
gugla

Katero ime izmed nastetih imen,vam je najbolj vsec? Hvala...

Izak (22%)

Tim (30%)

Tilen (26%)

Patrik (21%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!