Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj jedo vaši 7-8mesečniki? 9.7.2008 12:04:07
|
|
|
|
buček
|
mi smo začeli z jogurti in skutami pri cca 7,5m ji dam samo navadno skuto in jogurt pa ji sama dodajam sadje ali kak korenček v jogurt.
|
|
|
|
RE: Kaj jedo vaši 7-8mesečniki? 9.7.2008 12:28:22
|
|
|
|
sabina08
|
Tudi naš ne mara navadnega jogurta ali skute, je pa čisto zadovoljen, če dodam sadje. Sva pa poskusila že tudi bio skuto od Spara, se mi je zdelo, da bo še najmanj aditivov. So pa tile proizvajalci res iznajdljivi, saj je vseeno dodan pektin, vendar v mejah, ko še vedno lahko nosi oznako bio. Nekaj je že sicer bilo napisanega okrog teh izdelkov, drugače pa morda vseeno poskusita z "domačo proizvodnjo", pa poskusi dodati malo več sadja.
|
|
|
|
RE: Kaj jedo vaši 7-8mesečniki? 9.7.2008 15:27:43
|
|
|
|
Paštetka
|
Tvoje dete lahko že je praktično vse . Do kdaj bi po tvojem morala otroka čuvati od raznih želatin, smetan, škrobov? Verjami, da mu nič ne bo. Čim manj kompliciranj, tem boljše bo kasneje
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.