|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni plače
9.7.2008 10:37:54   
Anonimen
Delam že od aprila preko študentskega servisa. Prvo plačo sem dobila, plače za mesec maj in junij še niso nakazali. Kaj lahko storim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni plače
9.7.2008 10:43:20   
frutka_
Pokliči in vprašaj kaj čarajo! Mislim, full neresno od njih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2008 10:46:02   
maja1488
Če si preko študenta pomeni, da niso poslali napotnic. Ker ko servis dobi potrjene napotnice, plača direkt studentu in potem pošlje račun delodajalcu. Servis potem od njih terja denar.

Vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2008 10:49:12   
Anonimen
A v teh dveh mesecih nisi še nič vprašala? Si samo čakala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2008 10:52:42   
Anonimen
Študent založi samo če je podjetje reden plačnik. Če ni pol ne zalagajo. Torej al ni reden plačnik, je na črni listi na ŠŠ ali pa niso še napotnic vrnili. Prvo vprašaj na ŠŠ kaj se dogaja, pol bodo pa oni naročnika kontaktiral.

Moji sestri že tri mesece niso plačali. Je nehala delat. Sedaj se pa ŠŠ z njimi ubada.
In to kao Huda firmauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 11:12:37   
muki1
Jao, pa kaj je s tabo???? Majske plače še nisi dobila, pa šele zdaj vprašaš kaj naj, pa še to ne delodajalca ampak na forum user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 11:15:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jao, pa kaj je s tabo???? Majske plače še nisi dobila, pa šele zdaj vprašaš kaj naj, pa še to ne delodajalca ampak na forum user posted image .

Brez foruma se nekateri niti ne vserjejo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 11:17:35   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

joj, joj, kako pa to govoriš user posted image  hitr usta umit.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2008 11:21:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Saj bom šla. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2008 11:48:56   
muki1

Pa ne pozabi ji povedat da se usta ne umivajo z šnopsom user posted image .

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2008 11:49:44   
tanikaa

Pa ne pozabi ji povedat da se usta ne umivajo z šnopsom user posted image .

user posted image user posted image  Ne sodi druge po sebi. user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2008 15:15:59   
Anonimen
Prej nisem povedala celotne zgodbe. Bom jo za lažje razumevanje napisala zdaj. Od aprila torej delam v eni zasebni ambulanti. Prijavljena sem preko študentskega servisa. Sem njihova prva "študentka", zato baje nimajo pojma, kako delat z napotnicami. V mesecu maju so bili na počitnicah in imeli so smrt prijatelja, zato so rekli, da bo plača malo bolj pozna. Potem sem dvakrat vprašala, kdaj bo plača, in so rekli, da bo kmalu. Vrjela sm in delala naprej. Pred dvema tednoma je prišlo do manjšega spora, in mi je šef očital, da gnjavim za denar, in da oni nimajo tako financ pa da bodo že plačali. Potem je prišla žena, polsušala sem še enkrat, in sm se sama pr seb zaklela, da raje čakam, kot da še kaj vprašam. Zdaj sta spet dva tedna naokrog, in še vedno nič. Trdijo, da morajo plačat na dan, ko je za to predviden- torej šele naslednji torek. Študentski servis pa pravi, da majo čas le do 12.7! Nevem. Zmedena sm. Denar potrebujem, prosim za denar, pa ga ne dobim.

In študentski servis( ŠS Maribor) ne nakaže denarja, ker še ne vedo, s kom imajo opravka.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2008 17:04:48   
muki1
Torej si preverila, da so dali napotnice naprej? Če so jih dali, potem ti bodo najbrž res plačali z zamikom. Ampak so pa pi+čke. Na delavcu se ja ne špara, dolgujejo ti plačo za dba mesca. Najbrž imajo nekoga, ki skrbi za finance, kakšen računovodski servis ipd., ki je zadolžen vsaj za opozarjanje,kdaj imajo računi valute, morda celo lahko plačujejo račune za njih..... torej je ta SMRT bolj ko ne izgovor. Ampak, si pa res naivna, veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2008 17:16:07   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Pred dvema tednoma je prišlo do manjšega spora, in mi je šef očital, da gnjavim za denar,

Halo, saj vsi delamo za denar! To pa res nebi mogel biti spor. Ja, šef se izmika plačilu................ ne se pustit, vstrajaj do konca dokler ti ne izplača vsega. Pol pa raje poišči drugo službo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2008 21:31:08   
frutka_
Ej, upam da boš rešila zadevo ampak od kod pa ti to narečje v pisanju postov. Saj pa si iz MB.user posted image  Kaj pa se je zgodilo z delom v kavarni?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2008 21:34:51   
Anonimen
Ampak, si pa res naivna, veš.

Vem.user posted image

Sm pa zato dans tolk bolj zagnjavila, da bo plača za maj nakazana že v petek.Vsaj upam!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2008 21:35:59   
Anonimen
In še vedno tam delaš? user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2008 21:37:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Ej, upam da boš rešila zadevo ampak od kod pa ti to narečje v pisanju postov. Saj pa si iz MB.user posted image  Kaj pa se je zgodilo z delom v kavarni?

Ma res mam mal čudno narečje. Sanja se mi ne, od kod. V kavarni je bilo super delat, ampak ko se mi je ponudila priložnost delat v zdravstvu, sem jo zagrabila. In kavarno baje zdaj zapirajo.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2008 21:39:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien
In še vedno tam delaš? user posted image

Uradno še(še nisem dala odpovedi), delam pa več ne(ker sma dve MS in zdaj julija dela večinoma druga, avgusta pa naj bi delala jaz). Tko, da se ta epizoda počasi končuje... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.7.2008 21:39:57   
frutka_
Aha! No, super. Upam, da boš ugodno rešila, ker med počitnicami ostati brez denarja res ni fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.7.2008 21:43:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Aha! No, super. Upam, da boš ugodno rešila, ker med počitnicami ostati brez denarja res ni fajn.

Hvala, frutka. Bom že nekako zrihtala in dobila ta denar. Uživaj še v zadnjih dnevih nosečnosti!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.7.2008 15:01:21   
Anonimen
Danes sem zaključila s to službo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.7.2008 14:51:08   
Anonimen
Aspirinčica povej katera ambulanta je to? Če ti ne bodo plačali jih daj v javnost,da ljudje zvejo kakšne svinje so nekateri v zdravstvu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?