|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LEP POZDRAV
25.2.2005 14:31:17   
MIRNA30
Pozdravljene nosečke,
pred nekaj dnevi sem odkrila RR in forum in od takrat naprej vsak dan pokukam gor in preverim če je kaj novega. Danes pa sem se odločila, da se vam oglasim. še posebej tistim nosečnicam z diabetesom, kajti tudi sama spadam v ta krog.
Zdaj sem v drugo noseča, doma pa že imam navihano deklico Tio, ki bo čez dober teden praznovala 2. rojstni dan.
Upam, da bomo preživele veliko prijetnih uric ob internetnem klepetu, do takrat pa vsem skupaj želim lep dan in še lepši vikend.
M.:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   LEP POZDRAV
25.2.2005 15:00:58   
bivka
Dobrodošla!
LP, B (40t2d)

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   LEP POZDRAV
25.2.2005 15:24:33   
Jančika_
Punce z diabetesom se ponavadi pogovarjajo v temi Diabetes, part... (jih bom kar jaz zašpecala, če slučajno ne bo tega videla katera od njih:) ). Poglej malo nižje dol po forumu Nosečnost in porod, mislim, da je bila ravno danes odprta nova tema.

Drugače pa - dobrodošla!:metulj:

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   LEP POZDRAV
25.2.2005 22:28:15   
frutka_
:bravo:P O Z D R A V L J E N A :bravo:

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   LEP POZDRAV
25.2.2005 22:31:03   
NENAJANI
HHHHHHHHOOOOOOOOJJJJJJJJLLLLLLLLAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Dobrodošla!!!!:bravo::bravo:

(odgovor članu MIRNA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......