Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 8.7.2008 19:27:43
|
|
|
|
livia
|
Joj, poper, ne popek.
|
|
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 8.7.2008 20:22:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Poper res pomaga, ampak ga rabiš zelo veliko in stalno menjat. Jaz sem po parih dneh obupala, ker se je potem tamali plazil po njem, pa dajel v usta... Pa povsod je bilo črno od popra.
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 8.7.2008 20:25:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Pred kratkim je bila debata o tem kako se znebiti sosedovega mačka iz našega vrta. Dobila sem kar nekaj predlogov - hvala in seveda tudi nekaj lepih besed - hvala tudi za te. No, naj povem, da je muc še živ in da ga nisem fentala. Bom probala z poprom, kot ste svetovale, samo povejte mi, kje naj poper kupim v kilah? Ale je bolje mlet ali v zrnju? Poper pomaga glih en kur.c, uni odganjalci kao, tudi glih en kur.c, limonske oz. mačje trave ni za dobiti v vrtnarijah, no, meni jo je dala znanka, imam posajeno, pa mačke pod njo spijo Torej? Mačjeljubke, kaj se še da storiti?
|
|
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 8.7.2008 20:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: livia Pred kratkim je bila debata o tem kako se znebiti sosedovega mačka iz našega vrta. Dobila sem kar nekaj predlogov - hvala in seveda tudi nekaj lepih besed - hvala tudi za te. No, naj povem, da je muc še živ in da ga nisem fentala. Bom probala z poprom, kot ste svetovale, samo povejte mi, kje naj poper kupim v kilah? Ale je bolje mlet ali v zrnju? Poper pomaga glih en kur.c, uni odganjalci kao, tudi glih en kur.c, limonske oz. mačje trave ni za dobiti v vrtnarijah, no, meni jo je dala znanka, imam posajeno, pa mačke pod njo spijo Torej? Mačjeljubke, kaj se še da storiti? Joj volga Mačja trava mačke privablja ne odganja Mačke jo obožujejo . Predvidevam da se ji zato reče mačja trava Sem pa že parkrat prilepla kaj pomaga. Na uni temi so bili čist fajn nasveti(eni). Tko da.....probejte
|
|
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 8.7.2008 22:06:33
|
|
|
|
Volga
|
Mačja trava mačke privablja ne odganja Mačke jo obožujejo . Predvidevam da se ji zato reče mačja trava Sem pa že parkrat prilepla kaj pomaga. Na uni temi so bili čist fajn nasveti(eni). Tko da.....probejte Ne, ne, karin ni res. Ta limonska oz. mačja trava naj bi jih odganjala, ker ima tak neprjeten vonj, samo pri meni ne dela, tisti tvoji nasveti i tvojega linka so pa tudi za en ku.rc. Sori. Zgledda, da grejo mačke prav na tiste, ki jih ne marajo v svoji bližini.
|
|
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 9.7.2008 6:00:39
|
|
|
|
snorlax
|
Pri nas poper pomaga, samo ga moraš redno posipat. Tvoja teorija pa drži, Volga. Jaz nisem ljubitelj mačk, ampak bo vsaka mačka pri hiši prišla najprej k meni. Mogoče me pa dresirajo, da bi me spreobrnile.
|
|
RE: popek-kot odganjalec mačk 9.7.2008 8:48:55
|
|
|
|
honey
|
Mačke res čutijo, kdo jih ne mara in sigurno siliji k tistemu Moj mož je bil recimo velik neljubitelj mačk - ko je prišel k nam (ko še nisva bila poročena), mu je naša mačka sigurno tisto sekundo, ko se je usedel, skočila v naročje Pa očetu je šla sigurno v najboljše hlače spat, če jih je pustil kje izven omare In to po možnosti v črne alil temno modre (mačka je pa bela) Kakšni so pa nasveti, da se mačk znebiš, pa ne bi vedela. Nimamo teh problemov, ker imamo sami muco doma in ona odganja ostale. Mogoče je pa to varianta - nabavite mačko, ki bo odganjala sosedove mačke - sory, malo heca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?