|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sterilizacija
7.7.2008 10:44:09   
pajčolanka
naša pesika bo konc leta stara 2leti, do sedaj se še ni gonila-po moje bi opazili, vglavnem  sterilizirali bi jo. meli smo že vse zmenjeno tam enkrat konc aprila, pa je pol neki prišlo vmes in je nismo pelali. zdaj pa ne vem, al raj počakam na september al lahko tud zdaj. mislim zaradi vročine. je pa srednje velika psička, s srednje dolgo dlako-mešanka. je zunanji pes v boksu, ampak ogromno zuni.

zdaj pa mi povejte kako je s sterilizacijo in temparaturami. lahko zdaj al raj počakamo na jesen? meni je vseeno, samo gre se mi da bo pesika čimlažje prenesla vse skupi.

hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sterilizacija
7.7.2008 14:28:54   
honey
Mi smo sicer dali stelirizirati muco in to tudi poleti, ko je bilo vroče. Pa se mi zdi, da zaradi ni nič težje prenesla operacije. Res je, da je bila tisti dan vsa "počena" od narkoze, tako da po moje niti ni dosti bolj trpela. Mogoče bi bilo pa vseeno dobro, da jo tisti dan in mogoče še kakšen dan kasneje date kam v kakšen hladnejši prostor - če bo seveda ona za to in je vajena biti v zaprtem prostoru. Mi imamo sicer psa, ampak vem, da našega niti slučajno ne moreš zapret v hišo, ker se mu čisto zmeša.

Saj zdaj tudi najbrž bolj kot ne leži v kakšni senčki, tako da po moje bo čisto lepo prenesla tudi operacijo. Saj mimo je itak hitro (mislim, da dobiš živalco domov še isti dan, vsaj na našem koncu), potem pa je priporočljivo, da kakšen dan odleži - če ti uspe seveda. Mogoče je bolje, kot pa da jo daste jeseni, ko bo spet ženitev na vrsti.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?