Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nizek pritisk in vrtoglavice 25.2.2005 11:39:23
|
|
|
|
Taša
|
Jaz sem imela v drugi nosečnosti izredno nizek pritisk tudi 90/50 enkrat sem skupi zlezla.. Takrat sem tudi takoj obiskala ginekologa potem pa še svojega zdravnika...Nič.. v nosečnosti je nizek tlak pogosto in ni nevaren...Tako sem si pomagala da sem navsezgodaj zjutraj odprla okno in hitro malo pri svežem zraku potelovadila... najbolj mi je pomagalo gibanje na svežem zraku...Ko sem občutila malo vrtoglavice sem hitro odprla okno in malo potelovadila.. Pa sladkor mi je tudi pasal.. Tako da sem hitro nekaj sladkega pojedla pa je že bilo boljše....Poskusi...
|
|
|
|
Nizek pritisk in vrtoglavice 25.2.2005 11:56:57
|
|
|
|
malika
|
Piješ kaj kave? Jaz imam tudi zelo nizek pritisk(najnižji je bil 85/35) in mi je gin svetovala skodelico kave zjutraj, pa kaj sladkega in je bolje. No ko pa pridem v ordinacijo pa itak 140/90 :)-
|
|
|
|
Nizek pritisk in vrtoglavice 25.2.2005 12:00:34
|
|
|
|
Taša
|
Meni je sicer kava momentalno zvišala pritisk, vendar mi je potem spet padel in sem bila ....:zmeden:
|
|
|
|
Nizek pritisk in vrtoglavice 25.2.2005 12:23:01
|
|
|
|
Petra P.
|
Isti problem, samo malo milejša oblika. Onesvestila se nisem nikoli, ker simptome že poznam od prej in sem se vedno pravočasno vsedla ali legla. Ampak se mi je pa tudi zgodilo, da sem na sprehodu v mesto morala zalegnit na klopci kot kak klošar! :(:(:( (ja, prav ležala s torbo pod glavo) In ker ni bilo po 10 min še nič boljše sem klicala domov, da so me prišli iskat z avtom. Na splošno sem opazila, da je bilo slabše, če je bilo toplo - svež in hladen zrak mi je prijal. pa OGROMNO tekočine je treba pokonzumirat. Pa ne mislim kak požirek več, ampak kak liter več. Veliko tekočine namreč povzroči tudi več tekočine v žilah in tako preprečuje, da bi tlak v žilah preveč padel. Kako naj nosečnica to pol uskladi z obiskovanjem stranišča je pa druga zgodba. Pri zdravniku so mi pa rekli isto kot vam - se ne da pomagat, znižanje tlaka je normalno, bla bla. Kave pa nisem pila. Sicer pa tudi mislim, da kava na kratek rok pritisk dvigne, na dolgi rok pa ga menda niža. (če sem si prav zapomnila, če ni tako me ne držat za jezik). Vedno sem imela v torbi flaško vode in nekaj malega sladkega - dostikrat je prav prišlo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?