Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sredstva proti komarjem 7.7.2008 1:54:02
|
|
|
|
massylou
|
Nekaj sigurno pride skozi kožo v kri. Od tam še nekaj minimalnega tudi v mleko. Ampak to so tako majhne količine, da te po moje nima kaj skrbet. Not se ne boš cele dneve namakala, če se pa tu pa tam kaj malo namažeš pa tudi nima kaj dosti hudega za bit.
|
|
|
|
RE: Sredstva proti komarjem 7.7.2008 5:54:51
|
|
|
|
Lunca1
|
lahko pa uporabiš sredstva za dojenčke, ta so bolj na naravni osnovi. kupiš jih pa v lekarni ali pa v kakšni otroški trgovini.
|
|
|
|
RE: Sredstva proti komarjem 7.7.2008 7:54:51
|
|
|
|
nežka
|
Kot sem brala razne članke, naj bi šlo do 60% vsega, kar nanašamo na kožo, v telo. Torej je očitno zelo pomembno, s čim se mažemo. Na voljo imaš toliko naravnih stvari, ki ravno tako učinkovito odganjajo komarje, sploh za dojenčka. Mi uporabljamo od Avalona olje za dojenčke in pomaga. Itak dobijo škodljive snovi povsod drugje, zakaj ne bi preprečila, kar lahko.
|
|
|
|
RE: Sredstva proti komarjem 7.7.2008 9:12:13
|
|
|
|
mml
|
Do 2. leta odsvetujejo sredstav proti komarjem, ki vsebujejo DEET ali kaj temu podobnega, ker so v literaturi opisi precej hudih možganskih poškodb pri dojenčkih zaradi zastrupitve s temi snovmi...tako da je dosti boljši kaj naravnega pa mreže proti komarjem čez voziček...
|
|
RE: Sredstva proti komarjem 7.7.2008 9:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 lahko pa uporabiš sredstva za dojenčke, ta so bolj na naravni osnovi. kupiš jih pa v lekarni ali pa v kakšni otroški trgovini. Tako je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?