|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 9:51:12   
billa
Spet znova se sprašujem, če sem jaz preveč občutljiva pri temi otroci al so nekateri ljudje okoli mene res brezčutni oz. tako nepozorni na sočloveka, da postanejo že kruti.
Sprašujem se če se kdaj vprašajo kakšen učinek imajo njihove besede al pač kar blebetajo v prazno brez, da bi vsaj za trenutek pomislili kako so taka blebetanja sprejeta na drugi strani.
Kaj naj si vendar mislim, ko mi noseča prijateljica izjavi, da se je pogovarjala z skupnim prijateljem, ki da ji je povedal, da se 2 znanca ločujeta, kar se seveda zgodi če par živi skupaj več let in nima otrok.
Ma haloooooooo, res ne razumem kako lahko to reče nekomu za katerega ve, da dela na dojenčku leto in pol.

Kaj naj si mislim? :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 9:55:19   
raja
Ma tale tvoja prijateljica pa ni čisto prava prijateljica:zmeden:.

Jaz mislim, da nima prav, poznam veliko parov, ki so skupaj že dolgo pa nimajo otrok.

Vse je odvisno od človeka,kakšen je.

Vidva se pa rada imejta,pa ne poslušaj takih neumnosti.

Želim, da čim prej postaneš srečka:nosecka:

Držim:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 9:56:36   
Kris
Billa,

ne sekiraj se. verjetno ni bilo zlonamerno. Res je svet krut- s tem se strinjam.
Ti živi svoje življenje po naboljši moči. Kmalu boš imela svojo malo pikico, potem še drugo....

Ne oziraj se na besede dugih ljudi.

Ljudje smo čudna in zelo občutljiva bitja. Tudi sama sem zelo občutljiva in verjetno bi bil nekdo, kdaj mnenja, da sem tudi čudna.

Skratka, še enkrat, ne sekiraj se.:rozica::rozica:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 9:59:14   
larisa
Ljudje ki teh stvari ne doživljajo, ali ne doživijo tega NE razumejo in pol govorijo stvari ki se nam zdijo neumnosti in nas celo prizadanejo, ampak mislim da prijatelji ne mislijo nas prizadet, če pa nas hočejo pol pa niso prijatelji, a ne?
Ljudje itak ful stvari sodimo, razpravljamo, govorimo mnenja ali trditve ki so čist brezvezne in se nas čisto nič ne tičejo, ampak to je v človeški naravi.
Ne se sekirat, če pa te nekdo prizadane mu daj to tudi jasno vedeti!!!:angel::rozica:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 10:31:40   
Nyah*
Veste kaj, jaz pa poznam kar nekaj srecnih parov, ki jih je boj za :duda: se bolj zblizal, vzela sta si cas drug za drugega, si prisluhnila,..., potem ko preseneti :nosecka: pa je toliko bolj cenjena in sta res zrela za:duda:, ter zato tudi odgovorna in dobra starsa!

ne verjamem, da se kdo loci le zato, ker ni otrok, haloooo, potem pa ze nista bila za skupaj!:grrr:

naju boj za :duda: le zblizuje in se mava vsak dan bolj rada:love:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 10:34:21   
anadejka
Jaz pa mislim da če se dva res ljubita in se borita za otroka ju to še bolj zbliža.Če pa ne gre,sta si pa v oporo,ker ju nihče ne more bolj kot onadva med sabo razumeti.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 10:54:02   
billa
hvala vsem, predvsem tebi larisa, si mi full dala mislit.
Bom poslušala tvoj nasvet in ji skušala povedat kako me prizadanejo njene nepremišljene izjave.
Upam, da me bo razumela.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 13:42:30   
manja11
Ne mi zamerit, če bom stvar komentirala po domače: pravijo, da je "s polno ritjo lahko srat". In ravno to se dogaja, ko poslušaš ljudi okoli sebe, ki nimajo problemov, kako komentirajo nas s problemi. Da ne govorim, kako so vsi okoli tebe modri, polni nasvetov in izkušenj, ko ti skušajo solit pamet z nečem, o čemer nimajo pojma. Sicer je pa že Larisa napisala lepši komentar,...

pa veliko sreče vsem nam.....

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vsakdanje krutosti
25.2.2005 14:28:38   
emaa
jaz sem dala un filmček/prezentacijo o neplodnosti pokazat svoji sestri, da ne bo tolk neučakana in spraševala stvari, ki prizadenejo. In je razumela, bi jo poslala tudi enemu moževemu kolegu, ki naju je prizadel s svojo izjavo, zakaj se sekirava (njima je v prvo ratal, tko da ne ve kako je to, če je zmeraj ali enkrat -), ampak nimam maila, brez skrbi mu bom pa povedala, ker kot je rekla Larisa, če jim ne poveš ne vejo, da boli. Če to potem delajo še naprej, pa niso prijatelji.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Prvi otrok
Anjuša

Pri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?

18-21 (15%)

22-25 (31%)

26-29 (35%)

30-33 (14%)

34-37 (3%)

več kot 37 (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!