Anonimen
|
poznamo.. najverjetneje gre za afektne napade, lahko vseeno preveriš pri p., da izključite karkoli drugega. samo če se to dogaja, kadar ni kaj po njeno, ko v bistvu trmari, potem je to, ja. in nimaš kaj, probaj ignorirat, zgleda zelo dramatično vse skupaj, samo otrok samo izsiljuje, na koncu pridemo celo do bruhanja, ja....jaz sem jo ignorirala, ko je nehala dihat od joka, sem ji pihnila v usta, da je zadihala, pol pa normalno naprej, kot da ni blo nič. če je bruhala, sem popucala brez kake drame pa normalno dalje. pač treba je pazit na otroka, da se ne poškoduje, udari, da diha, da se mu bruhanje ne zaleti, pa čim bolj mirna bodi. pri nas se je nehalo po parih takih situacijah, ko se je prvič zgodilo pa je tud mene skor kap, kaj je zdaj to. zdaj sicer še trmari, samo nikoli več do take skrajne meje, ker ni dosegla s tem nič. je pa res da ji probam preusmerit pozornoznost, ko vidim da se pripravlja tak izbruh. grem recimo stran od nje in se prov zavzeto igram s kako stvarjo, ponavadi jo premami, vsaj tolk, da ni tok hudo pri zdravniku pa le preveri, tolk za bolj mirem spanec
|