|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes bomo pa (upam) končno izvedeli...
25.2.2005 7:53:53   
Tina31
Punce, danes imam ob 11.40 morfologijo in bomo končno izvedeli, kaj plava tam v trebuščku :modri: ali:roza:
Mi imamo že enega :modri: doma, pa bi blo zdej fino če bi pršla še ena češplca...
Komaj čakam, upam, da detece ne bo spet tako vztrajno nogice skupaj tiščalo, kot je 4 tedne nazaj..
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.2.2005 8:09:05   
bobek05
Vso srečo... Sicer pa (stara lajna) - samo da bo otrok zdrav. Jaz bom MOGOČE izvedela 8.3. (to bo moj prvi otrok tako da mi je vseeno kaj je).... Vso so prepričani, da bo fantek (ne vem zakaj), čeprav bi z veseljem kupovala tudi tiste srčkane oblekice... Bomo videli..

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2005 8:43:48   
CIPRESA
Oh Tina31 ti kar malo zavidam, ko ga boš spet gledala po UZ, jaz imam morfologijo šele 14.03 do takrat pa je še tako dolga in upam da bom takrat tudi izvedela kaj bo.
Tebi pa vso srečo danes

:nosecka: CIPRESA in :duda:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2005 9:00:32   
Lunca1
:miska::miska::miska: držim pesti, pri nas je pokazala šele v četrtem poizkusu

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2005 9:22:38   
mika
Tudi jaz sem želela vedeti spol, ko sem bila:nosecka:, pa je pupika nogice skupaj držala in se ni hotla pokazat.
Se mi zdi bolj osebno če veš al je :modri: al :roza:.

Tina, javi ko boš izvedela.

Mika
:sloncek:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2005 11:08:00   
Teni_
Naša tudi ni hotela pokazat, je tudi nogice skupaj držala. Pa sem jaz rekla, da je 100% punčka, ker je sramežljiva. No, pa je res bila.

Javi, kaj boš izvedela.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?