|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:15:21   
Sandra*
Ojla!

Punce a je kera bla v egiptu mesec: julij, avgust?
Zanima me vaše mnenje, vročina? Vse ki sem jih spraševala mi egipt za julij in avgust odsvetujejo. Rada bi še kakšno mnenje?

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:28:39   
viv_
Ja zna bit precej vroče - ravno sličice od Turčije sem dala gor - tam sva doživela maximum tudi 45˙C. Je pa to precej suha vlaga in se da preživet.

lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:32:37   
TNT
prav imajo...
egipt (po mojih izkušnjah) oktobra.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:35:13   
Tejči
Ojla Sandra!

Mi smo bili julija v Egiptu, takrat je res grozno vroče. Čez dan prek 40 stopinj, ohladi pa se nena niti ponoči. Ob 22. uri je še bilo zmeraj 40 stopinj, vendar vetrovno, tako da se je dalo preživet. V sobi pa smo imeli obvezno klimo, drugače ne bi mogli spat.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:36:13   
mujcek
Se mi zdi, da je tam aprila fajn it, koliko sem slišala;) V poletnih mesecih pa baje ni fajn, ker je pasja vročina:hudicek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:37:13   
viv_
Ja, samo ponavadi nastane problem, ker smo večina vezani na tiste :hudicek: kolektivne dopuste :hudicek:. Pa tako fino bi bilo kam v posezoni ali pred sezono, ampak ne moreš...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:41:40   
Sandra*
Oj! Hvala za tolk hitre odgovore.

Ma sva se z mojim menila, da bi šla, pol sm pa jst rekla da za julija je prevroče, pa pravi da nisem 90 let stara da nebi mogla it in sploh ne vem, pa še vedno se skregava ko se začneva od tega zgovarjat, ker jest pravm da je julija prevroče.

Če bom kar upam, da bom čimprej :nosecka: verjetno bol da ne greva. Jest bi šla ful oktobra, al pa novembra, ampak takat ne morem dobit cev teden dopusta.

Jst sm bol za grčijo on pa bi egipt, sploh ne vem kako naj se odločim!?:ups:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:43:27   
viv_
Ja, če sta sama, brez otrok, se pomoje res da zdržat. Saj tudi Grčija poleti ni prav hladna.

Ali nameravata z agencijo ali v lastni režiji?

lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:46:23   
Sandra*
Z agencijo, sam kšna last minute varianta, če le bo.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:46:36   
Tejči
Ja, če bosta do takrat še sama, brez :duda:, pol se da vzdržat, pa še prav lušno zna bit:) Če boš pa že :nosecka: pa Egipt res odsvetujem.

Lp, Tea:sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:49:48   
Sandra*
No zdaj ste me kar dobro prepričale, da zna bit prav fletno, ampak rada bi bla pa tut :nosecka:. Čeprov slab kaže, dons me je obiskala :hudicek: in sem prov :((, ta mesec sem pa že verjela da bo. Joj kmal bo že en let. No še pou leta!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:56:02   
Tejči
Sandra, vso srečo pri "delanju" :duda: Boljše je vseeno met :duda:, Egipt še bo že počakal, ne bo nikamor pobegno;) Če pa slučajno do takrat ne rata, pol pa izkoristi priložnost za Ql počitnice :morje:

Kakršnakoli izbira že bo, bo super, ker tud Grčija je ZELOOOO lepa;)

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:58:21   
viv_
Mogoče vama pa rata lih na toplem sončku :)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 18:58:35   
Sandra*
Ja u Grčiji sva bla lani in je bilo meni ful lepo, bi šla kr šeenkat sam na kakšen drugi otok, sva bla na karpatosu.

Kar bo pa bo, upam da bo :duda:!!!

Bomo šli pa u egipt skup, čez par let pa bo!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 19:00:47   
Anonimen
Jaz hodim v Egipt vsako leto, včasih tudi dvakrat, in enkrat smo šli tudi konec julija/začetek avgusta za dva tedna.
Je bilo obupno. Vroče za umret, voda pretopla, gužva za pop. ... mislim, da za v Egipt res ni ravno primerno poletje! Pa smo bili samo na plaži! Ves čas sem bila pod sončnikom tako da sem prišla domov manj zagorela kot sem jeseni.
Če nameravaš še kam v notranjost na oglede templjev in piramid, je v tistem času absolutno nemogoče prenašati vročino.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 19:10:36   
mujcek
tudi jaz ti odsvetujem Egipt, če boš :nosecka:, ker se baje tam lahko hitro kako neprijetno stvar dobiš, npr. zastrupitev. Priporočajo, da v Egiptu vsak dan malo razkužiš želodec s kakim šnopsom, no če pa si :nosecka: ali pa ravno delaš na tem pa alkohol ni priporočljiv:zmeden:

Tudi sama si zelo želim v Egipt, ampak ti bolj priporočam Grčijo, že zaradi zdravja:zmeden2:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 19:26:10   
Uti
Živjo!

Jaz sem bila v Egiptu predlani v sredini oktobra (na medenem tednu)v Sharm el Sheiku. ZAKON!!!!!!!!!!!!!
Bilo je okoli 35 stopinj, ker pa je zrak izredno suh, se vročina sploh ni občutila. Med poležavanjem na plaži pod senčnikom sem se npr. zadelala z brisačo!

Uživaj!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 19:59:10   
nita
Egipt...

Moje sanje. Jaz bi šla bilo kater mesec, če bi mi le kdo plačal...:zmeden2:

Mogoče pa nekoč...

L.P Anita :rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 22:18:19   
Anonimen
mi2 sva bla lani julija grciji-natancneje na krfu in sva imela tudi vsak dan preko 40 stopinj, vglavnem sva prisla domov bolj bela, kot sva tja sla-ker ni blo za vzdrzat na soncku:ups:
drugace pa definitivno priporocam krf!!9nebesa:love::bravo:

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   počitnice v Egiptu
24.2.2005 23:14:36   
andrejaz
Jaz sem bila v Egiptu septembra - križarjenje - pa je bilo še tudi prevroče. Nikakor pa ne hodi v Egipt julija in avgusta, razen če boš samo na plaži - to bi bilo mogoče za silo za zdržat, pri kakšnih ogledih piramid,.. pa sigurno ne bo za zdržat.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?