Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hrvaška in plačilne kartice 1.7.2008 7:18:00
|
|
|
|
TanjaK
|
Na hrvaškem lahko plačujes skoraj z vsemi karticami, tako kot pri nas (maestro, eurocard, visa). Za plačila ni provizije, za dvige na bankomatih pa banke zaračunajo provizijo, vsaka po svoji tarifi (pozanimaj se v svoji banki). Načeloma je najceje dvigniti gotovino z maestro kartico.
|
|
|
|
RE: Hrvaška in plačilne kartice 1.7.2008 7:57:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne plačujem z karticami,z sabo vzamem kune,če kaj zmanjka pa vendo tam ven dvignema iz bankomata in provizija je minimalna.Bolje se splača dvigniti tam iz bankomota kot pa da kupiš ne vem kolko kun in jih pol menjaš nazaj na evre.Provizija minimalna. LP Mojca
|
|
RE: Hrvaška in plačilne kartice 5.7.2008 9:28:11
|
|
|
|
Meggi
|
Na bankomatu ti da Eure ali KUNE?
|
|
|
|
RE: Hrvaška in plačilne kartice 5.7.2008 9:34:18
|
|
|
|
solinar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Na bankomatu ti da Eure ali KUNE? Na bankomatu ti da kune...mi pa prakticiramo tako, da s seboj vzamemo nekaj kun za na tržnico in sladoled, vse ostalo po trgovinah, pa plačujemo z karticami (Diners,Mastercard,Visa) in tu ni nobene provizije.
|
|
RE: Hrvaška in plačilne kartice 5.7.2008 21:14:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Na bankomatu dobiš kune. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?