|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen in BT
24.2.2005 14:30:48   
anja 26
Pozdravljene,

Eno karatko vprašanje vsak mesec se mi je BT dvignila sedaj ko jemljem klomifen pa je že 14 dan od zadnje M in BT še vedno 36,6.
A je to možno da na BT vplivajo tablete?
Če je imela katera podoben problemček kot jaz naj mi prosim svetuje oz. katerakoli ki jemlje klomifen.

lep pozdrav :rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klomifen in BT
24.2.2005 18:05:50   
Pia73
Ko se jemlje Klomifen BT ni realna.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klomifen in BT
24.2.2005 18:25:35   
mujcek
Ko smo že pri klomifenu imam tudi jaz vprašanje: Kdaj ste dobile PMS po klomifenu, predvsem mislim krče? Jaz imam v soboto 28 dan, pa me že danes nekaj ščipa, ponavadi se je to zgodilo komaj prvi dan M :(
Ali ste imele po klomifenu bolj boleče M kot pred jemanjem????:zmeden2:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klomifen in BT
24.2.2005 19:02:01   
naja78
:rozica:anja 26.svetujem,ti da počakaš.če jemleš tabletke,ki ti sprožijo 0,bo prišla sigurno,mogoče je še prekmalu.počakaj 1 ciklus,da vidiš kako to gre.
to so kemične snovi,počakaj da telo z njimi reagira.
mislim,da te skrbi prekmalu,mogoče boš imela daljši ciklus.če ne bo kaj uredu,pa pokliči G,samo zaradi bt,pa boljš da počakaš.včasih bt,ni realna pri jemanju klomifena.
pogumno.:rozica:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?