Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 29.6.2008 21:10:59
|
|
|
|
atena
|
Sem imela enak problem edino huggies v modro zeleni embalaži mi niso premočile, pa še to sem mogla pogledat da so cele v GB narejene, sicer smo bili mokri.Pa tisto tanko elastikico moraš okrog nogic lepo naštimat, pa še eno številko večje sem mu kupila.Tud fixies extra class so kar ok, ampak je bil vseeno malo polulan pri boku.lp
|
|
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 29.6.2008 21:43:33
|
|
|
|
matic0105
|
enako. ni kaj, jaz ga večkrat preoblečem. pa menda mora biti lulček obrnjen gor. pri pasu malo bolj zategni - tako da bo, ko je iztegnjen za še en prst prostora.
|
|
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 29.6.2008 22:08:01
|
|
|
|
Naja31
|
Obračanje lulčka ti nič ne pomaga, ker se sam premakne. jaz sem imela tudi take težave zdaj pri drugem sinu, pri prvem se ne spomnim več. Na začetku je bil vsako noč ali polulan na boku ali pa pokakan do vratu. Ne vem kaj je pomagalo, ali večje pleničke, ali pač da je dojenček malo zrastel. Zdaj ponoči ne kaka več, na moje veliko veselje, polulan pa tudi ni več. ima pa pamperske activ fit št. 4 že od drugega meseca, ker sem se jaz enkrat zmotila in namesto 3 kupila 4, pa po kila je itak bil na spodnji meji, tako da zdaj uporablja 4.
|
|
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 29.6.2008 22:17:34
|
|
|
|
nejcko
|
Moj sine je bil tudi tak uscanko, da sem mogla skoraj vsako jutro celo posteljico preoblačiti. To se je začelo takoj, ko smo opustili široko povijanje. Jaz sem problem rešila tako, da sem za ponoči še naprej uporabljala povijalne plenice do 6 meseca ali še več, potem pa ene take bombažne hlačke, ki so jih uporabljali pred 30 leti, ko še niso poznali teh plastik fantastik plenic, in so se super obnesle
|
|
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 30.6.2008 0:31:08
|
|
|
|
polma
|
Jaz tudi uporabljam bombažne plenice, sem pa za na daljše obiske kupila v DM Alana eko plenice za enkratno uporabo. Zadnjič jo je imel pa tudi ponoči, pa mu ni premočila.
|
|
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 30.6.2008 7:26:53
|
|
|
|
tilči
|
tudi jaz mu ponoči dam čez še povijalno plenico, pa nič ne premoči.uporabljam pa mulerjeve plenice in so super
|
|
|
|
RE: Vedno polulan- kaj delam narobe? 30.6.2008 12:36:21
|
|
|
|
mayaa
|
Enak problem pri nas. Potem pa sem začela uporabljati pleničke iz dm Babylove in nič več ne lula ˝mimo˝. Poskusi, jaz sem zadovoljna z njimi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?