|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obrat ali CR
27.6.2008 15:38:32   
LuciaMarta
Jaz sem pri prvem porodu, dve leti nazaj, rodila punčko kar v medenični legi. Porod ni trajal tako dolgo ampak smo se tako matrali da se je Eva rodila mrtva in so jo morali oživljati. Hvala Bogu je bilo vse ok in je ona danes zdrava in brez novenih okvar. Sedaj sem v 34. tednu nosečnosti in je otrok zopet v medenični legi. Sedaj se z možem odločava za zunanji obrat ali CR. Vem, da ne bom več tvegala in šla rojevat po naravni poti medtem ko je otrok z ritko navzdol.
Rada bi vedela še vaše mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obrat ali CR
27.6.2008 16:04:08   
anetka
Baje zunanji obrat redkokdaj uspe... Po mojem se lahko odločiš za oboje, samo mislim da obrat bi ti potem kar kmalu naredili.
Kaj pa tvoj ginekolog pravi? Kje boš rodila?

Ti želim veliko sreče user posted image

(odgovor članu LuciaMarta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2008 19:46:10   
kenya
No, jaz sicer nisem v tvoji situaciji, če pa bi bila, bi se vseeno odločila za zunanji obrat. Od kod pa si? Kar je meni znano ga v lj p delajo od 37. tedna naprej, in je uspešnost 60%.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu anetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2008 21:18:21   
pufka
Zunanji obrat,če pa nebo ratalo pa carski rez. NIKOLI NEVEŠ

Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2008 9:58:42   
Mišni
Jaz bi brez premisleka šla na CR.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2008 11:59:46   
pikica1979
Carski rez. zunanji obrat v večini primerov ne uspe. Ne matraj sebe in otroka. baje lahko trikrat rodiš na carski rez. Glede na to, da že od prej imaš eno, komot rodiš na carski. saj so dva ali trije otroci dovolj, ali ne?! no, saj to je res odločitev posameznika.

Srecno!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2008 15:35:29   
wessna15
Jaz sem imela pred tremi tedni zunanji obrat v LJ porodnišnici in bi ga priporočala vsaki, ki je v tej dilemi. Nič ne gre na silo, vedno se poskusi z veliko mero previdnosti - meni ga je naredil Pušenjak in je šlo brez težav, res gladko, očitno je moral pikici samo pravo pot pokazat, ostalo je naredila sama user posted image . Jaz sem se za to odločila, ker sem se hotela izognit CR, če se le da - zdaj imam še pet dni do PDP, mala je še vedno na glavici. Srečno!

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2008 16:50:29   
papir
tudi jaz sem imela zunanji obrat pred 3 tedni v kranju.meni se ni zdelo nič hudega,pa tudi bolelo me ni-se pravi da tudi mojga sončak ne.obrat je uspel biti pa moraš čist sproščena.
zdaj mam do roka še 2 tedna in je še vedno z glavico navdol.
če obrat ne uspe je še vedno lahko cr.

(odgovor članu wessna15)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2008 11:01:12   
LuciaMarta
Hvala lepa za vsa vaša mnenja. Šla sem v Kranj na zunanji obrat, prvi dan ni vspel tako, da sem bila notri pet dni, potem pa je vspel. Sedaj sem pri 38. tednu in je pikec/pikica obrnjen/a z glavo navzdol. Ne bom rekla, da ni bolelo, toda se je splačalo.  user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.7.2008 12:42:45   
Katjusa
čestitam, da je uspelo.... lepo čakanje na porod user posted image user posted image user posted image
kar se pa tiče CR je pa ravno včeraj moja mama pravla ko je pred 32leti rodila prvega otroka je imela eno babico (sicer v Švici), ki je imela 5 otrok in je vseh 5 rodila s CRuser posted image user posted image user posted image
jst sama bi sicer tud najprej poskusla z zunanjim obratom ker se cr-ja bojim k hudič križauser posted image user posted image user posted image in upam, da ne bo potreben nikoli...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2008 13:27:05   
tinkatonka
Ni variante, da grem na na obrat, pa poznam vse podrobnosti tega posega.

Jaz bi šla na CR!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2008 13:27:40   
tinkatonka
Hvala lepa za vsa vaša mnenja. Šla sem v Kranj na zunanji obrat, prvi dan ni vspel tako, da sem bila notri pet dni, potem pa je vspel. Sedaj sem pri 38. tednu in je pikec/pikica obrnjen/a z glavo navzdol. Ne bom rekla, da ni bolelo, toda se je splačalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogumna si!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (75%)

Večje. (25%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!