|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič znakov
23.6.2008 10:24:06   
Anonimen
Oj punce!
Malo sem v strahu in bi rada samo slišala nekaj pozitivnih besed. Sem 11 tednov noseča. Prva nosečnost se je končala, da je nehal biti srček in zdaj me je velikokrat strah, da bi se zgodilo enako. Pa nič znakov nimam. Nič res pomeni nič. Kaj to je vredu? Prejšnji teden je bilo sicer na ultrazvoku vse ok! user posted image  Samo tako bi rada, da mine še ta teden in upam, da bom po treh mesecih manj v strahu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič znakov
23.6.2008 10:28:53   
pety78
Bodi srečna, da nimaš nič znakov in slabosti. To pa še ne pomeni, da ni vse ok. Samo ne sekiraj se, pozitivne misli, pa bo.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2008 10:31:00   
Majuska
Ne vnašaj strahu vase, sploh ne razmišljaj o tem, kaj vse bi lahko bilo ... zdaj rabiš pozitivne misli in mi jih bomo delili s tabo. Kar reci si: vse bo v redu in vse poteka tako kot mora user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2008 10:31:35   
frutka_
Poglej mene. user posted image Pred to nosečnostjo je plodeku nehal biti srček. Sledila je boleča abrazija. Tale nosečnost, ki se bliža koncu je bila kar nenehno zavita v neke dvome. Nisem bila mirna zaradi pretekle izkušnje. Ampak skrbi ti ne bodo pomagale. Misli pozitivno! Če bo hotelo iti kaj narobe na to itak ne boš mogla vplivati. Počivaj ko lahko, bodi pozitivna, skrbi z otrokom se pa res začnejo že v nosečnosti.
Bodi pogumna! Pošiljam ti pikopoko za srečo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 11:18:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2008 11:55:49   
*nina*
jaz sem v 14t pa tudi nimam nobenih znakov, pred to nosečnostjo sem tudi imela čiščenje, ker se mi je v gv nabirala kri in se plod ni mogel razvijati. prejšni teden sem imela NS in našemu sončku gre zaenkrat  zelo dobrouser posted image
ne skrbi vse bo vredu, vem da je lahko to rečt, moraš vedeti, da tudi tiste, ki imajo vse možne znake nosečnosti, se isto obadajo s takimi strahovi, vse bodoče mamice se. to je normalno, probaj pa , da se boš čim manj sekirala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?