|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SOLARIJ IN SONCE
23.2.2005 17:33:57   
KMALU
Prijateljica je vceraj ugotovila, da je ze dober mesec in pol noseca. Tega ni vedela in je zadnja dva meseca veliko hodila v solarij.
Zanima me, ce to lahko skoduje otroku? Je skodljivo ce med nosecnostjo hodis v solarij npr. 2x na mesec?

Kaj pa naravno sonce... Ce je zenska noseca poleti, lahko sonci trebuh?

LP vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SOLARIJ IN SONCE
23.2.2005 17:44:26   
Anonimen
Za solarij ne vem, poleti pa lahko sončiš trebušček ampaka dopoldan in pozno popoldan, ko sonce ni premočno. Tistemu "ta hudemu" soncu se je pa bolje izogibat in trebušček pokrit.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   SOLARIJ IN SONCE
23.2.2005 18:17:58   
KMALU
Lucy a si prebrala moje sporocilo?
Napisala sem, da je zvedela sele vceraj da je noseca. Tega ni nacrtovala in zato je tudi hodila v solarij, kot veliko normalnih punc njenoh let...

Nihce ne pravi, da bo s tem nadaljevala.. Mene samo zanima koliko lahko skoduje to, kar je dosedaj ze bilo in ne kar bo - normalno, da s solerijem ne bo nadaljevala..

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SOLARIJ IN SONCE
23.2.2005 19:06:15   
TARA in MAJ
Tudi jz sem hodila v solarij prvi mesec ko še nisem vedela da sem noseča pa ni bolo nič narobe seveda pa potem nisem več hodila.
LP:sloncek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SOLARIJ IN SONCE
23.2.2005 19:47:53   
KMALU
Hvala za vase odgovore.
Obe s prijateljici sva se prestrasili, ko je zvedela da je zanosila, a sedaj ko sem malo prebrala o tem in se pozanimala, mislim ( upam ) da bo z njenim otrokom vse ok.

Lep vecer nosecke in nenosecke. :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?