|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:31:49   
MINEJA
A ste tudi ve dobile domov reklamne letake od Pampersa med katerim je bilo tudi vabilo za zbiranje embalaže od pleničk in robčkov, za nagrado pa se dobi igrača po izbiri (od Fischer Prica).
A boste zbirale?
Veljajo pa samo pleničke Active Baby!!!

:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:33:44   
NinKa
malo vec informacij prosim..... kaki letak, kake igracke, za kje to velja.....

Hvala

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:39:07   
lin
temi plenicami nisem zadovoljna tako da nebo nič!

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:39:41   
KIRA
men tud, pls!!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:40:23   
lin
Sori tiskarski škrat!
Jaz s temi plenicami nisem zadovoljna takoda nebo nič.Ali lahko zbiram tudi embalažo od robčkov,te pa uporablajm-zelene,ma kaj prov vrečko ki so robot?

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:44:33   
Moyca_
jaz bom zbirala ker imam dva pleničarja- drugače pa je malo kruto toliko zbrat (9 dvojnih parkiranj ali pa 6 jumbo paketov in 2krat dvojni paket robčkov ali pa en jumbo paket robčkov)v dveh mesecih še je za moja dva nemogoče

če katera ne bo zbirala bi bila vesela če mi odstopi iz plenic odrezek- ji javim naslov na privat. Robčkov pa bomo tak zbrali dovolj:)-:)-:)-

je v albumu kaj je treba izrezat iz vrečke- zgornji del vbistvu

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:44:44   
NinaŠ
Sem dobila reklamo.

Sam mene pa nekaj drugega zanima, ko smo raven pri Pamperskah - A so Total care šle ven iz proizvodnje? - sem bila z njimi čisto zadovoljna, te Activ baby pa me je kar strah kupit, ko jih je toliko že skenslalo.

LP

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pampersovo darilo
23.2.2005 15:47:46   
Taša
Mi te točke nikakor ne bomo mogli zbrati... To je too much... V enem mesecu porabim dvojni paket to je menda okrog 130 planic, če se ne motim...

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pampersovo darilo
23.2.2005 16:02:16   
CUKRČEK
Za toliko denarja ( ki bi ga dala za toliko plenic, da bi dobila dosti izrezkov), lahko kupim vse tri igrače skupaj. Pa še slabe plenice so, tako da ne bo nič.

lp

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pampersovo darilo
23.2.2005 16:19:47   
NinKa
Pol pa ne bo kaj dosti s tega, ker kupujem najvec une iz Mullerja al pa v Toysu ce grem gor.....

Kolicina je pa kr velika. Nas porabi cca 110 plenic na mesec pa 2-3 zavoja robckov.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pampersovo darilo
23.2.2005 16:55:05   
JASNA D
Dobila sem kar tri reklamne letake, vsakega v svoji kuverti - nič ne šparajo. Ker te pleničke uporabljam za oba lumpka, mi bo verjetno celo uspelo skupaj z robčki zbrat. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sem se pa s "hugiskami" nasrala oz. se je nasral možek, ko je 4 ta velike pakete kupil, pa so samo direkt za v kanto.....

LP, Jasna

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pampersovo darilo
23.2.2005 19:56:14   
puncica
Vejretno ne bomo zbiral, ker smo bili totalno totalno razočarni nad papreskimi, sploh te activ fit so podn od podna. Tamala vedno poscana ponoč, tako da sem jo mogla vsaj enkrat preoblečt, pa še zjutraj kdaj, tako da smo jih skenclal. Fixis zdej rulajo, so ful bol mehke ko paperske in super za ponoč, čez dan mamo pa babylove, pa so tud fajn, ko imajo trakec z elastiko zadaj, tako da nič ne gre ven.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pampersovo darilo
23.2.2005 22:11:04   
DeVilla
Jaz sem s tanovimi Pamperskami zelo zadovoljni, zato mi tale nagradna igrca kar ugaja. Sem ravno danes slučajno odprla nov zavitek Pampersk, tako da imam že 4 točke, pa še 3 od robčkov. Če kakšna potrebuje 3 točke od robčkov ji lahko pošljem kodo, v zameno za oznako od pleničk.. :)-

Lp, DeVilla :muca:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pampersovo darilo
24.2.2005 10:55:41   
p@tricij@
tudi mene zanima tale nagradna igra. slučajno že imamo 2xjumbo paket,tako kot sem razumela imam že 6 točk.
zanima me pa ali ima katera ta kartonček viška, ker jaz tega nisem dobila domov. bi se pa tudi priporočala za kakšno točko če katera ne bo tega zbirala. naj se mi javi.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pampersovo darilo
28.2.2005 16:49:06   
DeVilla
Sem šla še enkrat prebrat navodila igre in zdaj ne vem več, koliko točk imam. Problem je namreč v tem, ker piše - citiram:"3. Vsak dvojni paket je vreden 2 točki..".
Dvojni paket je sestavljen iz dveh paketkov po 56 plenic - torej en dvojni paket vsebuje 112 plenic oz. dva odrezka.
Ali so zdaj to 4 točke ali samo 2?? :ups: Ali se štejejo točke na odrezek ali na paket?? Zmotila me je namreč tista tabela pod št.1, kjer je pokazano, da je dvojno pakiranje pleničke Maksi 56 kom??!!??

Sedaj pa imam 4 odrezke Maxi pleničk z 56 kom, pa ne vem koliko točk! :grrr:

Patricija - ali sta v Jumbo paketu tudi dva manjša paketka plenic??

Lp, DeVilla

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pampersovo darilo
28.2.2005 17:34:54   
p@tricij@
kolikor jaz razumem, imaš zdaj 4 točke, to se pravi 2X po maxsi dvojno pakiranje.
mi kupujemo jumbo paket midi, ker je cenovno mislim da bolj ugodno, kot pa če kupim dvojni paket. v dvojnem je 68 kom, v jumbu pa 94 kom, cena pa okoli 1000 sit dražje.
upam, da sem kaj pomagala, če pa še kaj e razumeš se mi pa javi v nabiralnik.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pampersovo darilo
28.2.2005 18:16:30   
DeVilla
Hvala za odgovor! :) Saj sem pisala na Pentagramo pa da vidim kaj mi bodo odgovorili.

Lp, DeVilla :muca:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pampersovo darilo
1.3.2005 21:01:34   
DeVilla
Odgovor na moje vprašanje glede točkovanja od organizatorjev nagradne igre Pampers:

"Spoštovani!
Navodila, ki smo jih dobili od naročnika nagradne igre, predvidevajo za en odrezek pleničk, za katerega sprašujete, 2 točki. Zbrati morate 9 odrezkov, da boste imeli 18 točk za pleničke. Dodatno pa še 4 točke od robčkov. Natančna navodila lahko dobite tudi na naši spletni strani www.pentagrama.si.
Lep dan vam želim!

Silva Štampfl
PENTAGRAMA d.o.o.
tel.: + 386 (0)1 256 15 32
faks: + 386 (0)1 256 15 33
e-mail: silva.stampfl@pentagrama.si
www.pentagrama.si

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......