|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
23.2.2005 14:01:43   
CIPRESA
No da se premaknem malo višje, kako ste in kaj počnete ali vaši trebuščki rastejo???
Jaz imam danes malo več časa, ker bo moj mož ves dan v službi in sem že skoraj cel dan na netu. Drugače pa se moj trebušček počasi veča in je že kar viden, na vagi pokaže +3,5 KG, tko da sva kar pridna. Malo me še špika, pa te spodnje kosti me včasih bolijo ko :hudicek: ampak bo že.
:ups: me skoraj vsak dan malo požgečka, tako da ga že 14 dni kar dobro čutimin sem vsakič ko brcne v 9nebesa.

Pa ve? Kako odštevate dneve do dneva ko bo šlo zares?

LP CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
23.2.2005 14:06:56   
Tina31
A ne, kako se vleče...
Če pomislim, še 4 mesece dooolgeee
Jaz tut čutim mojo malo žabico (al pa žabca-bomo v petek-upam-zvedl) že kar dolgo.Danes pa je nekam mirno tam notri.Nič kaj preveč ne skače sem in tja, kot je blo to zdej zadnje čase v navadi.
Moram malo prebudit!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
23.2.2005 14:37:07   
Joni
Ojla!

jaz imam PDP 21.7. - pa sem pri dr. Miheličevi zvedela (sem šla k njej na samoplačniški UZ), da je bebica kak teden mlajša kot imam sedaj naračunano! Tudi meni se je zdelo, da sem imela O kasneje (na 34 dni), pa mi je G vzel kar 28 dnevni cikel!:zmeden:

No, samo da je s pikico vse o.k.! Malo me požgečka vsake toliko časa 9nebesa, samo nič kaj bolj konkretnega, kako fejst "brco" še čakam!

Vaga kaže + 3 kg! Me pa vse tišči tam okoli pasu, sem zelo občutljiva, če nosim kake elastične hlače, pa je elastika bolj našponana! Joj!

Me pa izredno boli desn stran križa, včasih komaj vstanem iz postelje! To bi bilo pa vse, kar se tiče tegob! Tudi zgaga me ne daje več! Slabosti ni že zelo dolgo, sedaj je samo še orto apetit, ki pa ga čedalje težje krotim!:ups:

Ste kupovale že kaj oblekic? Jaz še nič, spola še ne vemo, čeprav mislim, da bo punčka, ker se nič ne pokaže na nobenem UZ! Če se tudi na morfologiji nič ne bo pokazalo, potem bom pa kar roza začela kupovat!;):)-;):)-

Morfologijo imam pa 9.3.!

Imejte se lepo in pobožajte bušije!

Joni:nosecka: 19 t (uradno, neuradno pa malo manj):)-:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
23.2.2005 14:38:49   
Meceno
Sem mislila že tudi jaz malo prebudit naše JULIJKE :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

V glavnem tudi jaz imam danes malo več časa ker moj dela do osmih , sem ugotovila da sem danes bolj lena ker se mi niti na sprehod ne da , kaj šele perilo likat :zmeden2:
Moja:duda:sicer nekaj miga , jo moram bolj otipat z rokami drugače niti ne vem če se kaj giba .
Bom pa eno :kava: spila da se malo zbudim , beba dobi samo en piškot ker če mi še kavo spije sem na nuli in ne bo nič z mene :ups::ups:

Lp:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
23.2.2005 14:52:13   
Meceno
Aja še to :

Se pa veselim in komaj čakam na morfološki ultrazvok in sicer ga imam 17.3. ,upam da se bo spol videl , ker postajam čedalje bolj firbčna , pri naši hiši imamo :sestra 2.punčki in enega pubeca ,brat pa 2.punčki in bi rada malo popravla rast fantkov .

Glede na to da imam 3,5kg+ je še kar OK., dnevi do poroda pa so vsak dan bližji tako da komaj čakam kako bo potem , aja pa nekam bi šla na dopust sedaj , nekam :zmeden2::zmeden2: recimo Dominikansko Republiko , Karibi pa to ??????'

Grem na :kava:preveč sanjam

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
23.2.2005 14:55:46   
rozi81
Meceno če boš šla res na dopust če ni to samo želja ti jaz namesto Dominikane ali kakšne Kube priporočam raje Mehiko. So prav tako Karibi samo malo bolj razvito je vsaj če gre kaj narobe. Upam da ne samo nikoli ne veš!
Pa sanjsko je res, noro lepo!

Lp S

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
23.2.2005 15:14:46   
Meceno
Pa čuj rozi81
Nekaj sva se menla z dragim glede ponudbe Last minute , ampak samo menla , je pa res da bom morala malo pogledat kar se tiče potovanja ker moj je bolj hitre narave in mi bo samo rekel da greva na dan ta in ta in vse tiho je bilo .
Praviš da je Mehika OK, no če so še kaki taki kraji kar na dan z predlogi :nosecka: , je pa res da je to odvisno v veliki meri od mene , :duda: in G. če bo vse OK.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
23.2.2005 15:18:06   
rozi81
sej veš verjetno da te od 6 meseca ne spustijo na avion če nimaš potrdila od zdravnika.

tako da pohiti če misliš kam it.

Midva sva hotla jit na Kubo pa sva se pol premisnla ker ni glih ne vem kako razvito tam dol, bi šla pa takoj še enkrat v Mehiko, sam sva se rajš za prenovo kuhne odločila je bol nujno!:)-

lp s

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
23.2.2005 15:45:47   
Meceno
Glede letala sem čitala da te ne spustijo itak da ne če si :nosecka:,brez zdravniškega potrdila , ni pa kao noben problem če si zdrav , celo 5 do 6 tednov pred porodom, je pa res da imajo letalske družbe vsaka svoje pravilo .
Naše letalo Adrije Airways nima posebnih omejitev če je sicer nosečnica do 32.tedna zdrava, ampak po 32.tednu mora imeti vso dokomentacijo , ki vsebuje mnenje zdravnika , poteku nosečnosti , možnih zapletov ,....
Ma itak tako visoko noseča nebi šla , ker bo vroče pa ziher bom :sloncek::)-:)-:)-

Tole glede Mehike pa veš malo študiram , bom malo pobrskala po netu ,HVALA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
23.2.2005 15:47:13   
petraCBU
Hoj!
Moja dvojčka vneto brcata :)Eden bolj čez dan (un, ki leži bolj zgoraj), drugi pa zvečer ko hočem zaspat (ta bo bolj žurer in ponočnjak, se mi zdi ):):)
Jaz tud tople kraje sanjam, sam zaradi moje rizične nosečnosi - lahko res sam sanjam.
Sva se pa z mojim dragim zmenila, da bova počakala, da bosta pikca malo zrastla (ene dve leti), pol se bova pa poročila in šla sama na poročno potovanje (Karibi al pa kej)!
Morfologijo imamo 15.3., že večkrat sem sanjala, da bomo dobili :modri: in :roza: ! Sporočim!
Kolegice, lepo se imejte!
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
23.2.2005 16:53:11   
Dari
Ojla!
Še ena ki je danes brez moža - jaz imam ta teden počitnice (učiteljica) in sem za danes in jutri na "počitnicah" pri mojih :) Se trudim dokončat diplomsko preden pride :duda: na svet.
Sva bla z Dragim v ponedeljek v Lj pa sem si končno kupila nekaj nosečniških cunc. Sem za dvoje hlače in eno tuniko dala 30.000 :( Ampak je bil pri mojih +4kg že čas.
Sicer malega že kar dobro čutim - včasih že prav fino brcne 9nebesa, ampak moj še nič ne čuti - pa ponavadi :duda: sploh noče brcat ko ati potrpežljivo čaka z roko na trebuščku.
Sicer se počutim odlično, včasih me sicer malo matra križ, pa totalno sem bla zaprta, tako da sem pri zdravniku dobila en sirup. :ups:
Si kmalu spet kaj pišemo, a ne?

Papa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
23.2.2005 17:13:29   
Anonimen
Ojla julijke!
A smo danes res vse brez dragih, al kako je to :)-
Zunaj pada sneg, da se tudi na drugo stran ceste ne vidi več, madonca :bravo: :bravo:

Skratka, mi imamo morfologijo že za sabo. Se je naš fant tko lepo nastavil, da smo vidli celega velikega lulčka in moda :bravo: :bravo:
Je pa ful fino, ko ga gledaš na UZ in se on tko igra s popkovnico, da ne veš, al to dela zato, ker ga gledaš, al se res tko igrajo, da jim ni dolgčas :)-
Naš fant je tak razgrajač, da imamo redno na seznamu ob pol šestih (ja, zjutraj, ja) pravi bojni ples v trebuhu 9nebesa Občutek fantastičen :love:

Kilce grejo fino gor (+tri kile), trebušček je pa končno tko lepo lep, da ne zgledajo več samo ene klobase :ups:
Mene pa trtica boli :zmeden:

Grem našo razvajeno marcino peljat mal v sneg, da bo pol cel večer malo miru....julijke, pa kej napište tačas, da ko pridem nazaj, da bom vesela, če bo kej novega napisanega :)- :)-

LP, Tinka

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
23.2.2005 17:39:44   
pravljica
evo, še ena sama :), sta šla moja dva najdražja smučat...upam, da se bosta še odmetala nazaj do doma
danes sem imela težko pričakovan UZ pri dr miheličevi (s posnetkom seveda)...100% je fantek, tudi tokrat se je lulček, z vsemi dodatki, lepo videl, z vseh strani smo ga pogledali in je G zagotovila, da ne more bit druga kot lulček :)-
+3 kg mi še držijo od prejšnjega meseca, hlače že en čas nosim temu primerne
voziček smo pripeljali čez hr mejo, druge stvari bomo pa tudi počasi začeli nabavljat...počasi pa z užitkom pravim 9nebesa
morfologija in vse ostale preiskave so na vrsti naslednji teden - ne smem pozabit vprašat, kolk je sploh velik (danes mi je čisto iz glave ušlo) --> ve veste za svoje?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
23.2.2005 17:41:56   
Anonimen
pravljica, meni je včeraj dr. Miheličeva rekla, da tam ene 20 cm, da je velik. Sem pa v ponedeljek pri svoji G tudi jaz pozabila vprašat po velikosti.
A je Miheličeva fajn, a ne?

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
23.2.2005 17:43:11   
pravljica
super je...mi ni žal, da sva se tja peljala

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
23.2.2005 17:47:32   
anckabancka
Živjo! :)

Tudi jaz sem že z morfologije. Je bil možek z mano in se ni mogel načuditi najinemu malčku. Izvedela sva, da bova kupovala modro!
Zanima me ali boste tiste, ki veste spol povedale ostalim (žlahta, prijatelji...)? Midva bova zaenkrat to obdržala zase, čeprav me zelo matra, da bi se pohvalila. Drugače sem pa že prej slutila, da bo fantek, ker je blazno živahen, že od konca 16 tedna! Še sedajle mi ne da miru...

Crkljajte se :zmeden2:

:rozica: Anckabancka
20 3/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
23.2.2005 17:49:50   
Anonimen
Ančabananča, midva poveva, da bomo imeli fanta in tudi to, da mu bo ime Gašper. Zakaj pa ne. Sicer ne rzglašava tega sama od sebe, ampak če že ravno kdo vpraša...

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
23.2.2005 17:58:01   
pravljica
midva pa sva se odločila, da ne povema spola...glede na voziček so vsi prepričani da bo :roza:, ko sem povedala, kakšna imena imam za enega ali drugega pripravljena, so tudi rekli, da bolje da je :roza:, ker za :modri: kao ni uredu ime...me zanima, kaj bodo menili, ko pogledajo posnetek...mogoče bo pa kdo imel kakšne ginekološke sposobnosti in za spremembo napovedal pravi spol :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
23.2.2005 19:01:50   
Grascakinja
Še jaz še jaz :bravo::bravo::bravo:!!!! Imam pol urce, pa hitr na RR in moja naj tema!

Mi smo v ponedeljek dali skoz morfologijo, smo tipi topi, brcamo oz. vadimo ritmično gimnastiko ob ecnih urah in nagajamo mami...:)-
Detece je tko živahno, da z G nisva mogli pogledat, a kupujemo :roza: al :modri:!!! No, pa naj se ima fino tam not pa miga po želji, dokler še lahko! Bebi je velik-a kakih 20cm.

Jaz sem na + 3 kile pa pol :((, malo me hecajo krči in bolečine, zato pridno papam magnesol. Me je G oštela, da se preveč stresiram in naprezam, moram več počivat, če ne me bo poslala na bolniško. Ima prav, nič ne bom zanikala. Moram se mal v roke vzet.

Začenjamo z zbiranjem sredstev in opreme. Tetra pleničke že imamo in nekaj oblekic - moja dediščina :darilo: izpred 25 let :angel:, ampak odlično ohranjena, kupila pa sva tudi voziček in lupinco. Ostalo pa (Tinka74, še te imam v mislih!!!!) šoping čaka!

Lepo božajte buške, mene je :duda: ravnokar brcnilo!

Lp pa komaj čakamo julij :sloncek::sloncek::sloncek:!!!!!!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
23.2.2005 19:25:51   
Meceno
Hojla hvala ker si se javla , bom sigurno potrebovala par informacij , samo danes ne ker se bova z dragim pomenla potem bom pa prav novo temo odprla tako da malo tle gor glej .

Še enkrat hvala , pač nimava res pojma kako je z hoteli , pa če je kje v bližini bolnica .Sva pa gledala vsesplošni evropski last minute oz na netu oz Nemški agenciji , a kaj veš o tem , je kaj boljše kot tukaj ?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
23.2.2005 19:26:59   
Meceno
Za lucy

Hojla hvala ker si se javla , bom sigurno potrebovala par informacij , samo danes ne ker se bova z dragim pomenla potem bom pa prav novo temo odprla tako da malo tle gor glej .

Še enkrat hvala , pač nimava res pojma kako je z hoteli , pa če je kje v bližini bolnica .Sva pa gledala vsesplošni evropski last minute oz na netu oz Nemški agenciji , a kaj veš o tem , je kaj boljše kot tukaj ?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
23.2.2005 19:30:53   
Meceno
:ups::ups:SE OPRAVIČUJEM KER SEM DVAKRAT POSLALA SEM MISLILA DA BOM DOVOLJ HITRA DA USTAVIM VPIS,:ups: :ups::ups:SEM SAMO DOPISALA ZA KOGA :ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE
23.2.2005 19:59:23   
Pia73
Še ena julijka,... PDP 22.07.2005, ja JONI, jaz bi po M tudi imela rok 18.07. pa mi je PDP že po prvem UZ prestavila. Pa tudi sicer sem imela M na 28-32 dni, tak, da je ravno prav,... Pa prvega sina sem tudi rodila 8 dni po roku.

Sicer pa sem v redu, le utrujena. Mi že nekaj časa vemo, da nosim fantka in to tudi vsakemu, ki ga zanima povema. Imena pa še nimamo, se še dogovarjamo, saj sedaj nam more biti všeč trem. Kupujem še nič ne pa tudi ne bom še ene 3 mesece,... Morfologijo pa imam 07.03. in jo koooomaaaj čakam. Se mi tak vleče,.... Sicer pa tamal veselo brca in jaz sem v 9nebesa

Pridne bodite :nosecka::nosecka::nosecka:

LP Pia in :duda: 18t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE
23.2.2005 20:57:52   
Anonimen
PDP 11.7.
Pripapcala sem +3,5kg, Počutim se vsak dan bolje in nestrpno čakam na poletje.9nebesa
Vsako noč že sanjam o opremi, o pajackih, o dudkah in mislim da nevem če bom dočakala tisti Veliki dan:bravo:,

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?