|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodite pozorni na klope
18.6.2008 14:03:02   
rumena
Naša 2,5 letnica ga je imela v lasišču, pa sem ga opazila šele, ko je bil že kar velik. Redno se pregledujemo, vendar pa sem ga v njenih  dolgih laskih spregledala. Se pa tudi ni nič praskala. Znakov ni nobenih in upam, da jih tudi ne bo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bodite pozorni na klope
18.6.2008 21:06:12   
nanč
oh,ti klopi!Naša ga je imela letos že trikrat,skoz iz vrtca..Sma jo dala zato cepit proti klopnemu menigitisu,kr jo majo tak radi..baje so bili tudi pozimi.

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 22:01:44   
frutka_
Paziti moraš, če bi nastal kakšen madež okoli mesta ugriza. Recimo beli krog z rdečim robom, ki raste. Proti klopnemu meningitisu je cepljen tudi naš. Ampak tudi borelioza je nevarna bolezen.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 22:14:23   
nanč
Zaenkrat se ni nič pokazalo,hvala bogu!Smo vsaj pomirjeni,če vsaj menigitisa ne fasa.Upajmo,da jih bo čim  manj(klopov)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 22:36:26   
Tempera
Naša triletnica ga je tudi imela danes v lasišču, sem ga odstranila, še preden je bil prisesan. Upam, da ne bo nobenih kolobarjev ...

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 22:52:45   
lelaval
Edino zaradi klopov in uši sem vesela, da je naša 3 letnica "boga" pri laseh - pa še ti so blond user posted image .
Je pa ga moja najstarejša mesec nazaj imela v uhlju - na zgornjem robu čisto notri.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 22:59:08   
nanč
No,klope že poznamo,zdaj pa čakamo še,če bomo dobili še uši,glede na to,da so se pojavili v vrtcu v večji skupiniuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 23:52:04   
lelaval
Nanć nič bat zaradi uši - ni rečeno, da jih bo tvoj otrok dobil

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2008 11:21:24   
nanč
I hope souser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?