Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
IZPISNICA iz faksa- prosim pomoč 18.6.2008 11:08:14
|
|
|
|
florecita
|
LP, včeraj me šokira pošta iz moje ''nekdanje'' šole ( višješolski program-izredni študij), ''IZPISNICA'' ker je pač preteklo od mojega zadnjega vpisa več kot 2 leti in pol, in ker ne nameravam dokončat šolanja,... zdaj me pa panika, ker imam šolo skoraj gotovo, manjka mi še par izpitov, ne bi rada da mi to sedaj vse skup propade, saj sem za šolanje porabila preveč denarja. Zakaj pa nisem dokončala šolanja je pa druga zgodba. Res nisem mogla v teh 2 letih in pol nič migat za šolo. Mislite, da ni možen naknadni vpis, pa da se mi narejeni izpiti vseeno priznajo? V čem je fora te izpisnice?
|
|
|
|
RE: IZPISNICA iz faksa- prosim pomoč 18.6.2008 11:11:52
|
|
|
|
Gordana-3
|
kaj ko bi poklicala v referat in vprašala?
|
|
|
|
RE: IZPISNICA iz faksa- prosim pomoč 18.6.2008 11:40:36
|
|
|
|
Hope2
|
Pa pol tu napiši kaj si izvedela ali pa mi piši na ZS. Mene tudi zanima. Kmalu bom v enaki situaciji, ampak prvič slišim, da je to kar tak
|
|
|
|
RE: IZPISNICA iz faksa- prosim pomoč 18.6.2008 11:45:47
|
|
|
|
piamaria
|
Ponovno se vpišeš, podpišeš pogodbo in sprejmeš pogoje in to je to, mi nimamo problemov s tem EF ali EPF, FDV. oBVESTIJO PA, ČE SE NISI PAČ NIČ JAVILA, DA LAHKO POTEM RAZPIŠEJO ŠE PROSTO MESTO ZA DRUGEGA ŠTUDENTA, ZATO JE TAKO. Ups črke
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?