Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Strah da bo z otrokom vse v redu 22.2.2005 21:02:52
|
|
|
|
ninjo
|
Pretiravaš!!! Ne premišljuj o tem, kajti potem bo res kaj narobe. Začni pozitivno razmišljati in bo že to OK. Nihče ti pa ne bo garantiral kaj bo in kaj ne bo. Poglej koliko bolezni se razvije kasneje. Pogumno, pogumno, pogumno.
|
|
|
|
Strah da bo z otrokom vse v redu 22.2.2005 21:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjemi, o tem smo razmišljale (verjetno) vse, zase vem, da sem o tem razmišljala pogosto. Rešitev? Naredila sem vse, kar sem lahko, da sem izvedela čim več o plodu. Upam, da si naredila nuhalno svetlino + DHT, dodaš ji lahko ločeno še THT, če nimaš pogostega UZ ali se ne zaneseš na uradnega ginekologa si privošči še kak samoplačniški UZ, najbolje 3D, tam se res čisto vse vidi, meritev dolžine materničnega vratu ipd. Porod boli, to je dejstvo. Tudi to, da se marsikateri slabo konča, je dejstvo. Nekateri zaradi usodnega nepredvidvljivega poteka dogodkov, drugi zaradi malomarnosti zdravnikov. Proti prvemu lahko storiš malo (preventiva z zgoraj omenjenimi ukrepi), proti drugemu pa veliko, tako, da izbereš bolnišnico, ki ni znana po malomarnosti. Jaz sem prav zaradi tega rodila v tujini (meni najbžja je izolska porodnišnica) in še sreča, da sem izbrala tako. Porod je bil izredno kompliciran (in tudi boleč) in če bi rojevala v Izoli, bi mi sina zagotovo z vakumom ven vlekli in ne naredili carskega reza tako kot v tujini. Časa imaš še dovolj. Malo premisli in stopi v akcijo! Poslušanje škodoželjnih ljudi pa nima nobenega smisla, zato se jih izogibaj na daleč!
|
|
|
|
Strah da bo z otrokom vse v redu 22.2.2005 21:45:55
|
|
|
|
puri
|
Čim manj premišljuj o takih stvareh, raje misli na kaj lepega:rozica::rozica::rozica:,......misli pozitivno!:rozica: Reci si,......toliko je ljudi na svetu, pa se ne bo to zgodilo ravno meni! Sicer pa mislim, da se z ultrazvoki že tudi veliko stvari lahko prej odkrije, sploh na nuhalni! lp:)
|
|
|
|
Strah da bo z otrokom vse v redu 23.2.2005 6:41:38
|
|
|
|
Lunca1
|
Ne misli tako. jaz nisem nikoli, mi je bilo vedno jasno, dabo vse v redu. In tudi je. Večina otrok se rodi zdravih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?