|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sab simplex
13.6.2008 17:37:04   
julči
Oj,

se mi zdi da nam kar pomagajouser posted image , bi pa vprašala tiste ki jih uporabljate, a jih date pri vsakem dojenju oz. kolkrat na dan? A če dam 4-5x na dan po 15 kaplic a je to preveč? Kako dajete kaplice- al samo zvečer, al čez cel dan, tudi ponoči, al vsak drugi obrok?

Hvala in lp, pa čimmanj krčev vsem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sab simplex
13.6.2008 17:42:42   
hotmumy
Jaz sem dajala pp na dudo.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2008 17:43:55   
Majabo
Tudi jaz bi imela vprašanje.

Mi  trenutno uporabljamo vetrove kapljice iz Tržiča, ena od sestavin je tudi sab simplex...
ali katera daje otroku oboje?? ali je bolj priporočljivo da dajem otroku samo eno stvar? star je 1 mesec.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2008 17:56:21   
lotty4
Ojla

Ja jest sem ji dajala oboje. Kapljice iz Tržiča, ki imajo sab simplex že noter in še posebej sab simplex. Pa ni blo nč narobe. Še boš je prjel. Dajala sem jih pa vsako dojenje ne samo trikrat na dan kot piše. Tud če se je hotla sam mal prklopt sm jih dala pa sam ene pet.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2008 18:03:48   
Jelcy
Jaz sem mu sab simpax dajala najvec 1 na dan in to po 8-10 kapljic, ne vem nekako se mi je zdelo prevec po vsakem dojenju. Pa se krcev nima vsak dan, ampak mu dam ko je res hudo.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2008 18:10:45   
lorch
jaz sem jih dajala 15 pri vsakem dojenju. približno 2meseca in pol.
sej v navodilih piše, da se jih da v mleko oz. pri dojenju jih pač nakapljaš na žličko. se pa ne absorbirajo v telo, ampak se izločijo s prebavo, tako jih otrok s kakanjem in prdenjem izloči. na kapljice se veže ta zrak, in vse skupaj gre ven. ne pomagajo pa kar takoj, rezultati so opazni, ko gre vse skupaj
že skozi črevo.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2008 22:07:01   
*medica*
dajala sem 15kapljic po vsakem dojenju..en mesec..pa ni blo nič vidt narobe sam mal bolj je kakal..user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2008 15:20:35   
Nasy
tudi nam so pomagaleuser posted image zdej pa, ko ni več krčkov, nam pomagajo zaspat

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2008 23:10:06   
julči
Se mi je že zdelo da so nam pomagale sab simplex, no 2 dni je blo ok- malo jo je sicer črvičilo a ni blo tko hudo kot prej, evo dons pa spetuser posted image jo je orng zašraufalo. A mislte da je blo loh naklučje da je blo 2 dni ok? A se telo loh navadi teh kapljic in pol ne primejo več?
Js ji tud poleg sab simplexa dam ko je res hudo na dudo za pomiritev še par teh sladkih kaplic proti krčem- a je loh to kej narobe če se meša?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2008 11:21:14   
nia5
Pri nas je isto, na vsaki dva, tri dani jo fejst mantra, drugače pa tak po malo. Tudi jaz ne vem, če naj ji dajem vsakič ko dojima, zdaj ji dajemo koroške, mamo pa doma tudi sab simplex pa še kuminov sirup, pa tudi ne vem če ji lahko izmenično dajem. Oboroženi smo konkretno, samo ne vem če bi ji dajala, ko ni tak hudo. Sicer pa kaka in prdi takrat ko jo bolj muči, to pa je kot pravim na dva ali pa tri dni, nisem pa ziher če to povzročijo kapljice in če ji sploh pomagajo. Stara pa bo en mesec čez par dni. Vso srečo!

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?