|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka
12.6.2008 23:15:06   
pufka
Se je zgodilo keri da so se zmotli glede spola? Meni je pa 1. UZ reko da je verjetno fantek "VERJETNO"...ker sem imela medenično vstavo in je tamali sedel pa se ni dobro vidlo. Na drugem UZ pa je bil že obrjem amoak je rekel da mi ne more potrdit da je res fantek in da se ne vidiuser posted image . Jutri mam 3.UZ tak da upam da zvem res ampak res kaj nosimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka
12.6.2008 23:17:46   
Anonimen
ja, se dogaja.

(odgovor članu pufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 23:28:32   
lelaval
Lahko se zmotijo, ja.
Samo je pa navadno v primerih, ko reče, da je fantek, tudi res tako. Za punčke pa se velikokrat "ne vidi dobro".
Moja najmlajša je na vseh UZ bila tako obrnjena, da se ni videlo spola, jaz pa sem bila tako radovedna, kakšnega spola bo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2008 0:45:39   
Pandica
Meni se niso zmotli, so mi vedno vsi G prav napovedali spol, da bo user posted image

Že na NS mi je rekla G, da bo user posted image

In zdaj jo imamo princesko user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2008 6:57:00   
srki
Se zmotijo ja. SEm imela cimpro v porodnišnici, ko so ji govorili, da bo fantek, rodila pa je prelepo punčiko, s tako dolgimi, črnimi laskami, da se je nisem mogla nagledat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2008 8:15:38   
Naja30
Se tudi zmotijo.
Jaz prvič nisem želela vedet, drugič pa mi je šele na 3.UZ potrdila, da je user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2008 8:30:45   
Anonimen
Nič takega.

Meni so na NS rekli, da bo deklica, imam pa fantka. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2008 17:25:15   
SNAKE23
jaz na nuhalno nisem šla, na morfologiji in v 33t pa mi je rekla,da vse kaže na punčko in res mamo domauser posted image

doma me osrečuje naša mala pikica!

Sreča, tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo!---najina mala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2008 21:31:08   
pufka
Evo,sem zvedla da se ni zmotouser posted image  Bomo meli fantka,sam imena še pa kr nimauser posted image

(odgovor članu SNAKE23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2008 22:10:24   
Anonimen
Čestitam za user posted imageuser posted image Ah, glede imen za fante je pa kar težko ja. Tudi mi se ne moremo odločiti za našega. user posted image

(odgovor članu pufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2008 9:52:58   
frutka_
Valda, da se lahko zmotijo. Ampak če ginekolog točno določi dele spolovila potem težko verjetno. Recimo, če se pri dečku vidijo moda potem je to to.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2008 11:50:59   
baja*
Naš ga je stalno tak kazal, da ni šans, da bi človek podvomil.user posted image

Čestitke za user posted image .user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2008 12:14:46   
poli*
Moja g mi je rekla, da bo mogoče na naslednjem pregledu pogledala (in povedala), kaj bo (takrat bom v 25. t), ker noče narediti tega, da bi se na kasneje spol "spremenil"- namreč, ugotovljeno napišejo v materinsko knjižico in ona želi, da se tudi rodi to, kar je zapisano.
Rekla mi je, da se šele po 20. t. začne videti ali je user posted image  ali user posted image - torej, kako lahko napovejo že na nuhalni?? Saj vem, eden dr. pravi tako, drugi drugače...
Sicer pa ne morejo dosti faliti. Al bo eno, al pa drugo. A si predstavljate, da bi obstajalo več spolov- kakšna zmeda bi šele potem bila user posted image . hec hec

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2008 9:20:25   
*kinnie*
Meni so vedno prav napoveadli spoluser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2008 12:43:30   
pizamca
Na NS mi je dr. Strahova rekla, da se ji zdi, da bo punčka, pa da naj jo ne vzamemo 100%.
Potem sem do konca nosečnosti poslušala, da bo punčka in sem kupovala vse roza :D
Zdaj imamo pa malo princesko! user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2008 12:52:51   
tatam
Prvič user posted image in je bla!
Drugič user posted image in je bil!
Tretjič user posted image in verjetno user posted image in sta!

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.6.2008 16:29:02   
Anonimen
Pri meni se je zmotila.Skos do 34 tedna mi je govorila,da je fantek,ko sem pa imela v 34 tednu ultrazvok mi pa pove,da je punčka.Bila sem zelo presenečena,ker sem nekako skos bila v tem da bo fantek.Ampak,ko sem pred osmimi dnevi res rodila punčko je bilo pa veselje nepopisno.user posted image Če bom pa še kdaj noseča pa zagotovo ne bom hotla vedeti spola.

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.6.2008 16:41:06   
nananaja
jaz nisem nikkoli vprašala. poznam pa punco, ki je rodila par mescov pred mano, ki so se ji zmotili. po moje je še vedo edino 100%,  ki pove spol, amniocentoza, češrav se na nekaterih ultrazvokih tudi dobro vidi, če je prav obrnjen, seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.6.2008 17:00:14   
Virtualna
Meni pa res ni jasno, kako se lahko npr. pri morfologiji in kasnejsih UZ zmotijo, ko se "kao" dojencek lepo kaze in se vse vidi...
Baje se pri punckah rado zgodi, da se zmotijo, pri fantkih malo manj...
Pa tudi ti nasi G so face, zakaj bi nekomu (starsem) prognozirali nek spol, bodisi user posted image  bodisi user posted image , ce sami niso nevem kako prepricani v to svojo prognozouser posted image

Meni so tudi na morfologiji pred petimi tedni prognozirali 85% user posted image , ja madona...kaj pa je z ostalimi 15%? Ce vidi puncko, jo pac vidi (ali obratno)...nevem in nerazumem zakaj ne morejo biti 100% pri svojih izjavahuser posted image  al´ se pa jaz v koncni fazi nerazumem najbolje v to vrsto pregledov in "prognoz"....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.6.2008 17:18:13   
Anonimen
Men je moja g opravičila svojo napako s tem,da je imela punčka najbrž popkovino med nogami.Prvič mi je za fantka povedala pri 16 tednih,drugič na morfologiji in tretjič pri 30tednih.Ker mi kasneje ni imela namena delati več ultrazvoka sem si ga pri 34 tednu sama plačala.Še dobro,ker bi skos pričakovala fantka rodila pa punčko.Tud jst sem bila jezna na njo,kaj za vraga govori,če ni prepričana.Normalno,da si vesel fantka al punčke ampak vseeno nekako pripraviš se na tisto kar ti reče.Kosem včeraj klicala za poporodni pregled me je najprej vprašala,če imamo punčko,najbrž si je kr oddahnla.user posted image

(odgovor članu Virtualna)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.6.2008 19:52:44   
Mandek
Mi pa še vedno ne vemo...user posted image . Naša gin. ni ugotovila, ker je detece sedelo in se baje nikakor ni moglo videti. Ampak jaz sem nekako čutila, da, če bi se malo bolj potrduila, bi se z ročko(za uz) sprehodila po trebuhu in našla, kar smo iskali. Od samega pričakovanja in nepotešitve v tej smeri sploh ne vem, če bom še vprašala za spol...Spremeniti tako ne moremo, ne?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.6.2008 21:08:15   
Anonimen
pri meni se niso zmotili.

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.6.2008 22:29:22   
sandra85
itak da se dogaja...
no nam so prav napovedali user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?