|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ
22.2.2005 9:10:26   
miš_ka
jutro!
včeraj sem spraševala o bolečinah v sp. delu. danes sem bila pri G in to ni nič takega. me je blo kar sram:ups:
pogledal je tudi UZ in njegov komentar: če bi imel boljšega bi se kaj videlo.
HALO!:zmeden2:
kje v mb imajo dobre UZ da vidim mijo pikico, pa vseeno če je full za plačat. s takim odgovorom sem ne preveč zadovoljna.
hvala. pa potolažite me malo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ
22.2.2005 9:33:38   
saba
koliko pa si nosečka?

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ
22.2.2005 9:38:17   
miš_ka
sem prej mislila, da 8t3d, pa sem danes ugotovila, ko je računal, da sem se zmotila za en teden.:ups:
torej 7t3d.

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ
22.2.2005 9:46:00   
saba
JAZ SEM TI ŽE NA PREJŠNJEM POSTU PISALA DA JE NORMALNO DA TE VSAKE TOLIKO KAJ ŠPIKA, KER SE TI MATERNICA ŠIRI.

(ups velike črke)

:ups:

vglavnem se mi zdi čudno, kaj pa je videl G. Lepo bi se moal že videti plodek in srčni utripi. Jaz sem bila prvič na pregledu ko sem bila noseča toliko kot ti, pa se j lepo vse videlo. Kako to, da sploh uporablja tak UZ ki se nič ne vidi. Če imaš možnost menjaj G. in pojdi k takemu, ki se kaj vidi........kako bo pa videl (ne daj bog) če bo kaj narobe????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ
22.2.2005 9:52:20   
CIPRESA
Miš_ka včasih so tele ginekologi malo čudni in se jim prav nič ne da,včasih še pregledat ne kaj šele da bi se potrudili da bi kaj videli in s tem naredili še tebi kakšno veselje. Revčkom se mudi na malco ali pa domov, vedno je nekaj - tudi jaz imam take izkušnje in mi je zadnjič pa presedlo in sem šla samoplačniško na UZ.

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ
22.2.2005 11:24:27   
TVN
Zamenjaj G! Pri meni se je vse krasno videlo že na začetku 6. tedna, dobila sem tudi slikico. Pa srečno!

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UZ
22.2.2005 17:57:07   
Meceno
miš_ka

A te lahko vprašam kdo je tvoj ginekolog ? Jaz sem pri Neli Petrovič v zd. domu Adolfa Drolca in moram priznati da je ultrazvok ok. , mi bo opravila tudi morfološki pregled .
Šla bom pa na Fontano da posnamem :duda: na kaseto , samo še nisem klicala , tako da jaz tebi svetujem , da pokličeš gor in vprašaš če ti lahko oni opravijo UZ. , ker tvoja G. nima najboljšega .

Lp :nosecka:

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?