|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. dan menstruacije
21.2.2005 19:57:45   
muriel
zivijo!

prosim za pomoc, ce mogoce, katera kaj ve o tem!

M naj bi dobila v sredo; in jo tudi bom, saj me v trebuhu tipicno napenja. danes dopoldne sem imela manjsi rjavkast izcedek in potem nic. prejsnji mesec sem mi je zgodilo isto; izcedek, en dan nic, potem pa normalno menstruacija.

zanima me, kdaj naj torej stejem 1 dan menstruacije; dan ko se je pojavil zgolj izcedek(kot sedaj pocnem) ali dan ko je nastopila normalna krvavitev?

ta premor med izcedkom in M se mi je prvic zgodil prejsnji mesec (in ocitno se mi bo ponovilo sedaj), zato mi je nenavadno.
M vec kot ocitno bo, tako, da upanja na kaj drugega ni.

hvala!

muriel
Neposredna povezava do sporočila: 1
   1. dan menstruacije
21.2.2005 20:02:22   
Pia73
1. dan M šteješ od M naprej, ne od izcedka.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   1. dan menstruacije
22.2.2005 7:41:56   
manja11
Ker si bom mogla dajati injekcije, mi je sestra rekla, da je prvi dan takrat, ko se začne krvavitev, ne izcedek!!!

Lp:miska:

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   1. dan menstruacije
22.2.2005 7:47:13   
Kris
Manja,

oprosti, ampak zakaj si boš morala dajati inekcije?

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   1. dan menstruacije
22.2.2005 8:03:10   
manja11
Namesto Klomifena, ker sem imela stranske učinke. In sicer za inseminacijo.

Lp

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   1. dan menstruacije
22.2.2005 8:05:43   
Kris
A tako,

upam, da se bo vse dobro in srečno izcimilo. Držim :miska::miska::miska:.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   1. dan menstruacije
22.2.2005 9:20:33   
muriel
hvala! mi ni prav jasno, kaj je potem ta izcedek. manja, upam, da bo vse ok!

muriel

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   1. dan menstruacije
22.2.2005 9:43:05   
bobika
Meni je pri podobni situaciji dr Pušenjak iz foruma med.over.net napisal, da šteješ prvi dan, ko se pojavi kakršna koli sprememba - izcdek. Zdaj pa res ne vem.
Pri meni je namreč bil izcedek 6 dni (vmes kak dan nič) pol pa je še 7 dni bla m. Kriza. Se je kateri dagajalo kaj podobnega? Nimam pa rednih m od 35- 57 (pa še več je blo).
Snžkov dan:sloncek:

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   1. dan menstruacije
22.2.2005 10:54:33   
muriel
joj, torej je zdaj spet nejasno; vceraj sem imela malo izcedka, danes tudi le malo, M pa naj bi dobila jutri. mi porusi ves sistem racunanja plodnih dni, saj druagce imam M redno. upam le da ni kaj drugega!?

bobika; kaj pa tvoj ginekolog pravi? verjetno bi ga morala vprasati, saj pri tako neredni M res tezko ugotovis plodne dni. bom kar G vprasala in ti sporocim!

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   1. dan menstruacije
22.2.2005 11:19:05   
bobika
Od kar sva se odločla za :duda: še nisem bila pri g. (odločila pa sva se 1.1.05). Prej pa mi ni nič rekla, da bi to blo kaj fejst narobe. Enkrat sem dobila dabroston ker 3 mesce ni blo m. Bom pa v kratkem šla do nje. Sem se že nameravala najavit, pa še nekaj odlagam.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   1. dan menstruacije
22.2.2005 12:01:42   
muriel
ne, ne, nisem mislila, da je kaj narobe, ampak, da bi ti bolj pomagalo pri ugotavljanju dni za :sloncek:!

jaz jo imam sicer redno, pa nama kaksen mesec uspe, da jih zamudiva; ker sva mogoce ravno takrat narazen ali enostavno zmanjka casa.

ali vam to uspeva non-stop vsak dan!hm!?!

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   1. dan menstruacije
23.2.2005 16:00:28   
bobika
Sva vsak dan skupaj, ker živiva skup. Je pa res da :sloncek: nene vsak dan.Vsake 2-3 dni.
Sem se danes naročla pri g in ga imam 1.3.

čimprej ti želim, da postaneš srečka :nosecka:

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?