|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po dveh s.s.- kako naprej
21.2.2005 13:34:39   
SIJA
Pozdravljene forumčanke,
me ma že nekaj časa, da bi napisala tako informativno besedičenje, no pa sem se le odločila.
Zanima me ali je kateri uspelo zanositi in donositi po dveh s.s.?
Sama sedaj 6 tednov po drugi abraziji pričakujem M, maja bi ponovno poskusili. Sicer imama doma že dva otročka, ampak za tretjega se nam je pa zataknilo.
Z mano naj bi bilo vse o.k., pregrado so mi ovrgli,..
Prvič je bilo slepo jajce, drugič odmrtje ploda, iz tega tudi g. ni ničesar sklepala, razen slučaja.
Prosim za kakšne izkušnje, misli.
Vsem en lep sneženi pozdravček iz Ljubljane.
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.2.2005 14:08:00   
bivka
Nikar ne obupajta!
Tudi za mano sta 2 SS. Zdaj sem :nosecka: in v sredo imam rok poroda. Pričakujeva prvega :duda:.
Z najlepšimi željami, B :nosecka:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2005 14:24:06   
anne
Lep zasnežen pozdrav tudi tebi!

Meni je uspelo zanositi in skoraj donositi po 2 ss. Sem 32 t. in je vse ok.

Prvi ss sem imela v 12 t. zaradi odmrtja ploda. Čez 5 mesecev sem ponovno zanosila in v 9 t splavila (slepo jajce). So mislili, da imam pregrado, pa je uz pokazal, da je nimam.

Čez 3 mesece zanosim, ful me je bilo strah kaj bo, prvih 12 t je bila prava mora, vsaki dan po 25 krat sem hodila preverjati, da nimam slučajno kakšnega krvavega ali rjavega izcedka, no, pol sem se pa umirila. Sploh, ko sem na uz videla svojo malo pikico in srčka in kako se premika :love: :bravo:.

Sicer sem imela že od samega začetka bolniško, ker je takšna nosečnost tretirana kot rizična (zaradi 2 zaporednih ss) Ampak moram poudariti, da je na srečo v tej nosečnosti bilo vedno vse ok :bravo:. Bo pa to moj prvi :duda:

Upam, da se ti bo v tretje izšlo. Glede na to, da že imaš dva sončka, je verjetno res šlo le za slučaj.

Srečno, :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

anne

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2005 14:42:57   
SIJA
Drage punce, mamice, kako sem vesela za vas.
Ste tudi mene malce potolažile, upajmo, da nam bo maja uspelo.
lp Sija:bravo:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2005 14:46:52   
bivka
Ja, sigurno! Nič se ne obremenjuj, cartaj svojo družinico in stvari se bodo same uredile. Glej pozitivno! Ful držim pesti!!!!!!!!
Pozdrvček, B

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2005 14:50:49   
SIJA
Bivka, takale podpora je zlo dobrodošla. Tebi želim pa lepo porodno izkušnjo, čim bolj uspešno dihanje- res pomaga in veliko veselja z otročkom:duda:
Srečno:pujs:
Sija:metulj:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2005 21:12:32   
Pia73
Tudi jaz imam za sabo 2 s.s., pred tem pa sem v prvo zanosila in donosila zdravega :)- Sedaj pa sem v 18t 3/7. Zanekrat je v redu, upam da bo tako ostalo,... 9nebesa

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2005 12:19:06   
SIJA
Čestitke:bravo:9nebesa Pia,
verjetno pa si bolj natrnih kot sicer zaradi s.s., vsaj jaz bi bila vse do zadnjega.
Želim ti vse dobro, sama nameravam ponovno zanositi maja(nasrečo takoj rata)in molim, da bo tokrat kot mora biti-vse o.k.
Včasih se mi zdi kot da mi tretji otroček sploh ni namenjen, za povrh mi je enkrat ena horoskoparka napovedala dva. Ker pa sem generalno optimistična oseba probam ne verjeti v to. Večkrat si vizualiziram besede g.;zdaj je pa vse vredu.
Ravno dons sem sanjala, da sem rodila fantka in mu dala ime Anže, ki pa sploh ni bil v izboru imen, je bil pa tale moj Anže najbolj topel občutek srčne ljubezni.9nebesa
Pa sem se razpisala kaj, no mal se pa morm.
Se oglasim še kaj,ob pozitivni novički pa vse kakor.
Še enkrat punce hvala za vaše izkušnje, nove so še vedno dobrodošle, in srečno v naprej:pujs:
Sija:metulj:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2005 21:28:38   
Pia73
Ja, SIJA hvala za dobre želje. Sem pa res kar na trnih,... Samo kar bo pač bo,... Upam, da bo tebi prej uspelo kot meni, ko se bosta za to odločila. Jaz sem prvič zanosila v prvo, nato drugič v tretje in nato tretjič spet v prvo. Drugič in tretjič se je žal slabo končalo,.. Nato sva si vzela 1/2 leta pauze, nato pa nisem zanosila celih 16. mesecev,... Pa vse preiskave sem dala skozi,.. Res upam, da se bo dobro končalo,...

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?