|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tajnica v šoli
21.2.2005 8:47:02   
ery
Sneženo jutro vsm želim... A jemogoče katera zaposlena kot tajnica v šoli?
Imela bi vprašanje...ker nisem dolgo zaposlena na tem delovnem mestu.

Prosim, če katera katero pozna..

papa :bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tajnica v šoli
21.2.2005 8:50:10   
Sara3
Ciao, jaz delam kot tajnica v firmi (če ti lahko kako pomagam).

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tajnica v šoli
21.2.2005 8:53:45   
ery
Ja mogoče pa lahko. :)

Veš kaj potrebujem. Kakšen obrazec za dopust-koliko ti ga ostane in da se prenese naprej.
Ti bom kar na primeru napisala.
Čistilke , ki so bile pri nas zaposlene za ned. čas, jih je zdaj vzela ena privat čistilnica. Tam so podpisale pogodbo, zdaj je pa treba da tudi pri nas kaj podpišejo. Ampak jaz imam samo sklep o prenehanju razmerja za določen čas, ne pa za nedoločen čas.

A ima to katera?

Pa še , ko se dopust prenese naprej. Kakšen obrazec je to?

Hvala!

ery

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tajnica v šoli
21.2.2005 8:55:05   
kaena
Zdravo. Sama nisem na tem delovnem mestu imam pa v kratkem razgovor za delovno mesto tajnice v šoli. Pa te bom jaz če lahko vprašala kako si ti prišla do te zaposlitve? Kaj so te spraševali na razgovoru? Kakšno šolo imaš? Oprosti, ker sem tako radovedna ampak res si želim te službe. Drugače pa pojdi pogledat na www.tajnica.net in tam se pogovoarjajo tajnice med seboj in vem, da je bila tam debata tudi o tajnicah na šoli. Dve, ki delata na tem delovnem mestu sta pustili svoj email naslov v uredništvu, tako, da ga lahko dobiš in ju potem kontaktiraš. Pa hvala za odgovore in čestitam za malo pikico v trebuščku.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tajnica v šoli
21.2.2005 8:59:10   
KIRA
men se zdi da andreja8878 če se ne motim. ampak v MS. piš ji na privat, pa vprašaj...
LP

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tajnica v šoli
21.2.2005 9:00:14   
KIRA
aja, pa glede obrazca ti ne znam svetovat - sem piozabla napisat. mi tega nikol nism uporabljali, čeprav sem 6,5 let bla tajnica v našem (sedaj bivšem) podjetju.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tajnica v šoli
21.2.2005 9:00:36   
ery
Ojla kaena.

Ne vem kako to, da so me vzeli izmed toliko prošenj. Zgleda, da sem jim bila všeč. :) Ne vem, saj sem iskala službo 9 mesecev.

Vprašali so me, če imam rada otroke, kje sem prej delala, kake izkušnje imam, če znam kateri jezik(čeprav ga sploh ne potrebujem, če kadim...

Spraševali res niso nič posebnega. Jaz sem pol mal več povedala, da se hitro učim, da bi se izkazala, da so bili v prejšnji službi zelo zadovoljni in bi me vzeli , če bi lahko...

Imam pa končano srednjo ekonomsko šolo, ekonomski tehnik.

Jaz bom držala pesti, da ti uspe.

Pa hvala za čestitke!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tajnica v šoli
21.2.2005 9:03:41   
Sara3
Po pravici povedano, ne vem kaj ti odgovorit. Delam v veliki firmi in za to imamo mi prav posebej kadrovsko službo. žal, ne bom ti mogla nič pomagat.:(
Jaz se bolj ukvarjam s potnimi nalogi, službena potovanja in izpolnjujem želje šefa:hudicek:.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tajnica v šoli
21.2.2005 9:04:31   
kaena
Najlepša hvala. Tudi jaz imam isto izobrazbo kot ti in že pol leta iščem službo. Mi že kar malo upada pogum in upanje. Ampak saj bo. Sama pa imam dva večja otroka ( 5 in 7 let) in težko je živeti z eno plačo. Hvala za držanje pesti, jaz močno upam, da jo bom dobila.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tajnica v šoli
21.2.2005 9:33:11   
kofetek2010
Če te prav razumem potrebuješ sklep iz katerega je razvidno koliko dopusta so bile deležne, koliko so ga izkoristile in koliko ga je še ostalo in seveda isto za regres. (Podjetje topato izdaja sklep s katerim potrjuje, da je tapata v letu tempatem imela **** delovnih dni dopusta, izkoristila ga je ax, ostane ji še bx dni dopusta za leto topato. Prejela je regres v višini =000,00 sit neto, kar znese =000,00 sit bruto). Sklep o samem prenehanju pa se po mojem v tem primeru glasi na Sporazum o prenehanju, ki pa mora imeti določene sestavine dogovora - kdaj preneha, zakaj preneha,...)
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, če potrebuješ še kaj, vprašaj.

lp
jana73

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tajnica v šoli
21.2.2005 9:39:40   
Anonimen
Ja, tudi v našem podjetju sem pisala (namesto tajnice, ki nikakor ni znala...) tako, kot je napisala jana. Na list papirja pač napišeš in poštempljaš, po moje obrazci za koriščenje dopusta oz. regresa ne obstajajo.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tajnica v šoli
21.2.2005 10:10:00   
Anonimen
Naredi si razpredelnico v excelu, tako sem imela jaz, ko sem še delala na kadrovski.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tajnica v šoli
21.2.2005 11:51:35   
buškica
Obstajajo obrazci za koriščenje dopusta, dobiš jigh v DZS, obr. 0,54.
Upam da to iščeš.
lp buškica

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tajnica v šoli
21.2.2005 11:54:07   
Sara3
Obrazec 0,54 je samo za prijavo dopusta delavca. Tole izpolniš prede gre delavec na dopust.:morje:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tajnica v šoli
21.2.2005 11:56:17   
buškica
ups, sorry

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tajnica v šoli
21.2.2005 12:05:52   
baguSka
Oj tud jst sm bla tajnica in sm nekako še!:zmeden2:

Glede dopustov ne vem, za pogodbe o zaposlitvi mamo pa mi tkole:obstajajo obrazci (DZS) katere izpolni podjetje in sam napiše ali je za določen ali nedoločen čas, koliko je dopusta, koliko je odpovednega roka, vse glede konkurenčne klavzule ipd.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?