Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: štipendija - dodatek na uspeh? 5.6.2008 20:14:06
|
|
|
|
ROŽICI
|
kako gre to?kaj pa izredni študent?
|
|
RE: štipendija - dodatek na uspeh? 6.6.2008 9:52:36
|
|
|
|
m_m
|
CSD bo po novem to urejal? Ker si je pa to spomnu? Ženske, na vidiku komplikacije. Res. Kje pa je ta celi zakon, da bi ga prebrala? Kaj so še kaj drugega spremenili? Jaz zaenkrat držim povprečje, samo ne bom več dolgo Do zdaj je blo: (6.0-7,7) (7,8-8,0) (8,1-8,3) (8,4-8,6) (8,7-8,9) (nad 8,9)
< Sporočilo je popravil m_m -- 6.6.2008 9:54:06 >
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: štipendija - dodatek na uspeh? 6.6.2008 10:39:18
|
|
|
|
_sanja_*
|
Na tem linku http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=111 ti piše vse... Mal nižje je to o Zakonu za štipendiranje, kdaj bo začel veljati, določeni členi, no pa tud cel zakon... Pazi - tam na vrhu je najprej Pravilnik o štipendiranju, ki velja zdaj, od 1.sept. pa bo baje zakon... Čeprav se mi zdi, da sta si čisto podobna... Škoda, ker ni več teh kategorij (ali pa jaz to ne najdem ), bi vsaj nekaj dobila... Sem se že sprijaznila, da ne dobim dodatka za uspeh Tudi, če naredim diplomsko za 10, imam še vedno povprečje 8,48 Razen če bi šla kaj zviševat... Kar pa ne grem, škoda obremenjevat sebe in otroka za 19 €. Nazadnje mi pa potem še povprečja ne bi šteli, ker grem spet v prvi letnik (magisterij)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.