|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štipendija - dodatek na uspeh?
5.6.2008 12:31:35   
m_m
OJla. Zanima me, če katera ve, kolikšen je dodatek na uspeh za republiško štipendijo?

Ocene so pa v 6 kategorijah.
Kaj to pomeni? Če si v 1 kategorijin ne dobiš nič, če pa si v zadnji pa maksimum user posted image

lp m_m

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štipendija - dodatek na uspeh?
5.6.2008 16:37:58   
_sanja_*
V šestih kategorijah???

Jaz sem pa zadnjič ravno ugotavljala, da ne bom dobila dodatka, ker imam povprečje samouser posted image 8,1.

Tole je iz Zakona o štipendiranju, ki bo začel veljati s 1.sept.2008, ko bo štipednije urejal CSD.

29.člen (dodatek za učni oz. študijski uspeh):

(1) Dodatek za učni oziroma študijski uspeh znaša 19 eurov za dijake s povprečno oceno najmanj 4,1 ali več oziroma za študente s povprečno oceno najmanj 8,5 ali več ter 35 eurov za dijake s povprečno oceno najmanj 4,5 ali več oziroma študente s povprečno oceno najmanj 9,0 ali več.

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 5.6.2008 16:40:19 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 20:14:06   
ROŽICI
kako gre to?kaj pa izredni študent?

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 9:52:36   
m_m
CSD bo po novem to urejal? Ker si je pa to spomnu? Ženske, na vidiku komplikacije. Res.

Kje pa je ta celi zakon, da bi ga prebrala? Kaj so še kaj drugega spremenili?
Jaz zaenkrat držim povprečje, samo ne bom več dolgo user posted image  

Do zdaj je blo: 
(6.0-7,7)
(7,8-8,0)
(8,1-8,3)
(8,4-8,6)
(8,7-8,9)
(nad 8,9)

< Sporočilo je popravil m_m -- 6.6.2008 9:54:06 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 10:39:18   
_sanja_*
Na tem linku http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=111 ti piše vse... Mal nižje je to o Zakonu za štipendiranje, kdaj bo začel veljati, določeni členi, no pa tud cel zakon... Pazi - tam na vrhu je najprej Pravilnik o štipendiranju, ki velja zdaj, od 1.sept. pa bo baje zakon... Čeprav se mi zdi, da sta si čisto podobna...

Škoda, ker ni več teh kategorij (ali pa jaz to ne najdemuser posted image ), bi vsaj nekaj dobila...

Sem se že sprijaznila, da ne dobim dodatka za uspehuser posted image Tudi, če naredim diplomsko za 10, imam še vedno povprečje 8,48user posted image

Razen če bi šla kaj zviševat... Kar pa ne grem, škoda obremenjevat sebe in otroka za 19 €. Nazadnje mi pa potem še povprečja ne bi šteli, ker grem spet v prvi letnik (magisterij)user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 10:41:19   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

kako gre to?kaj pa izredni študent?

Za izredne ne vem. Je pa verjetno isto. Probaj poiskati info na tistem linku...

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.