Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 10:47:15
|
|
|
|
Seven*
|
Naj vam opisem mojo izkusnjo, da se ne bo se katera tako zafrknila kot jaz. Ker se mi je zdel original triptrap hudicevo drag, sem se odlocila, da kupim ponaredek. To je tisti, ki ima noge v obliki crke A, ce ga gledas od strani. Celo prodajalka v BC mi je zagotovila, da ni NOBENE razlike, samo cena je trikratna.. Pa mi je bilo vseeno sumljivo. In ker je razlika v ceni bila namesto 37 tisoc potem 11 tisoc, sem vzela ponaredek. NIKOLI ne kupujte tega!! Jakob se z nogami odriva od mize in se dejansko nagiba nazaj celoten stol!!! To pomeni, da se v njem ZIBA! Zato moram imeti stol cisto odmakjen od mize, da ga lahko hranim. Pa na smrt me je strah, ker si verjetno lahko predstavljate kaj bi bilo, ce bi se prevrnil nazaj. Vglavnem celotna statika stola je cisto drugacna.. Menda original v tem primeru samo zleze nazaj.. GRRRRR!!!! Sem morala to napisati, da ne bo katera slucajno se kupila..
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 12:40:39
|
|
|
|
Jutra
|
Ja, ful hvala za tvojo izkušnjo:) Mi smo bili pa tik na tem, da ga počasi kupimo:( Kje se pa potem kupi originalne Trip Trape:zmeden: Zdaj se m pa res zmedena, da bom še pri tem stolu morala biti pazljiva. A tisti stolček v paketu za dojenčka je originalen ali ne?
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 13:21:42
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm...moja mama ga je tudi kupila...Zaenkat mi ni všeč, ker je ful težko otroka not in ven dajat:hudicek: zibala se še ni:zmeden:, ampak mislim, da pri originalu ne bi bilo nič bolje...Pravzaprav se mi zdi original še bolj nestabilen, ker nima one tace zadaj:zmeden: ne vem, no... V glavnem Seven, hvala za opozorilo, moram mami povedat, da se ne bosta po tleh lovile:zmeden:
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 14:26:07
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem vedela, da se to lahko zgodi ampak sem mislila da imaš originalnega in nisem niti tega razlagala...:zmeden:
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 14:36:54
|
|
|
|
Annny
|
A pri originalnem se to ne dogaja?:zmeden:
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 18:02:52
|
|
|
|
Seven*
|
Sem vprasala uporabnice, ki imajo orginalnega in menda ce se otrok odriva, se stol samo odmakne, se pa ne ziba. Original prodajajo med drugim tudi v BabyCentru, tisti v paketu je tudi original. Tezisce je popolnoma drugacno. Ninika, mogoce res zgleda tisti nestabilen, vendar ni.. Fizika-statika celotnega stola je popolnoma drugacna.. Taksen kot je, skoraj ne bi mogel biti boljsi.. Sicer pa lahko same poizkusite. Posadite otroka v stol in ga malo odrinite v visini nogic, tako kot bi se on lahko recimo..
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 18:04:17
|
|
|
|
Seven*
|
Aja. Drugace pa sem stolom fuuul zadovoljna. Sploh ciscenje je fajn.. Bi se enkrat kupila istega, vendar original. Pa se tak lepo nam pase k mizi, ker imamo mizo on stole v naravnem lesu. :love:
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 20:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Seven, probala sem, kar si rekla in res se je stolček nagnil nazaj. Ko pa sem vzela vstran čepke, ki so pod nogicami, da stol ne drsi, pa se je samo odrinil vstran. Je pa res, da ima naš stolček tudi svojo mizico in da naš še ne doseže mize z nogicami, ker je predaleč vstran.
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 20.2.2005 20:11:30
|
|
|
|
Seven*
|
Tvoj je drugacen, za tvojega zadeva pomojem itak ne velja.. Govorim o tistih ponaredkih, ki izgledajo kot original triptrap..
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 23.2.2005 11:02:34
|
|
|
|
mehurčica
|
No, mi imamo originalnega in se res samo premakne nazaj-se ne zagunca cel stolček s tamalim vred...in s tragedijo pred očmi. Pa tudi tale palčka, ki je za zapret je iz takšnega materiala, da se lažje upogne in se vstavi v tiste majhne režice. Lp:miska:
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 23.2.2005 13:17:26
|
|
|
|
A.
|
bom pristavila še svoj lonček. Tudi mi imamo original (Stokke) in na ploščicah lepo zdrsne nazaj. :bravo: Povsem druga zgodba pa je na toplem podu: VOZIČEK SE ZAGUGA KOT TISTI PONAREDKI!!!:zmeden: Tako da ne gre gledati vse tako črno-belo. LP!
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 23.2.2005 13:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi nimamo originalnega trip-trap stolčka temveč ponaredek v obliki črke A in naša je v njem že od 6. meseca in je na splošno kar živahna in nisem še nikoli opazila, da bi se na kakršenkoli način stol zagugal (trkam po lesu), se pa odrine od mize tudi za pol metra, tako :zmeden2::zmeden2: po mojem je bolj pri vas Seven bolj nesrečen slučaj, ali pa podlaga na katerem je bil stol....sposodi se originalnega od prijateljic pa boš videla kaj je v resnici na tem...se pa sedaj da za spredaj dokupit tisto mizico, tako da se vaš Jakob ne bo mogel več odrivat (bo lahko samo še "šraufal":)-:)-:)-)
|
|
|
|
TripTrap vs Ponaredek TripTrapa 23.2.2005 16:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vem, da se lahko ta mizica dokupi v trgovino Stolček pod Emporium v Ljubljani. Sem pa videla danes še tretjo različico tega ala "trip-trap" stolčka, ki pa je uvoz iz Malezije in mi je od vseh kar sem jih videla definitivno najbolj všeč in zgleda tudi najbolj stabilen ima že tudi mizico, ki se lahko zelo lepo odstrani oz. samo prepogne za naslonjalo stola. Jih pa imajo samo v naravni svetli barvi lesa..Tudi lakiran je veliko lepše in bolje...Imajo pa semo še 2 ali 3, cena je pa 12.000,00 SIT z mizico vred. Aha še cena za mizico, ki se da dokupit za ponaredke TripTrapov je 3.800,00 Sit, v bistvu kar drago za tiste 30x40 cm lesa...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.